"U wujka w ameryce" sa same UFA i wszyscy zyja :D
Printable View
"U wujka w ameryce" sa same UFA i wszyscy zyja :D
Bedzie wyglądało jak by jakiś VW GOLF , do alfy nie bardzo pasuje, załozylem niebieskie postojowki spojżałem :( ale ... nie nie nie, to nie to, i spowrotem mam normalne i jest git :)
Niebieskie światła postojowe - pożegnaj się z dowodem rejestracyjnym przy pierwszej lepszej kontroli.
Białe oślepiające ledy - pożegnaj się z dowodem rejestracyjnym przy pierwszej/drugiej (jak masz fart) kontroli.
Możesz zaryzykować ale nie wróże przyszłości :) Ewentualnie pozwolą wymienić Ci na miejscu postojówki a wiadomo że w 156 nie jest to łatwe i na pewno szybko tego nie zrobisz ^^
Miałem przez chwilę założone baiłe diody i zrezygnowałem, wioska!!! Założyłem normalne żarowki:)
oryginały są najlepsze
Co do tego ostatniego zdania kolego masz racje mi nawet przeglądu niechciał podbić bo za bardzo sie różniły ale xenony zdjąłem a postoje zostały sie czepili no i 50zl :/
za to teraz już chyba mnie na lawete włożą bo w lampach mam już daylighty :) nie zrobilem zdjęcia jak swiecą same bo nie mam jeszcze wlącznika i narazie są odłączone;p ale ładnie wyglądaja ale przy czarnych wkładach musze je troche zaciemnić bo widać ze cos tam siedzi ale spray po górze i bedzie git ;)
oto efekt ;) niektorym sie spodoba innym mniej ;) (zdjęcie robione podczas roboty podłączyłem na próbe pod postoje i sie za bardzo zlewają ale same świecą naprawde fajnie ;) )