-
Było wielokrotnie na forum. Sprawa jest oczywista:
- w przypadku BE2569 można wygenerować kod na podstawie numeru seryjnego (musisz mieć numer seryjny z naklejki ICS, ten w formacie litera i 7 cyfr)
- w przypadku BE2580 jedyna opcja to odczyt wsadu z kości pamięci szeregowej (z reguły albo wysyłka ICS do człowieka, który się tym zajmuje, albo wylutowanie kości i zrzut wsadu do pliku programatorem)
-
Witam
Z tej strony Kamil.
Niedawno nabyłem swoją pierwszą Alfę 166 2,5 1998r. i mam problem z ICS-em.
(prawdopodobnie mam BE2569-chcociaż go nie wyjmowałem i głowy sobie za to nie dam uciąć) nie mam do niego kodu.
Mam "IDENTE-KARTE' na niej są numery:
"Gerate Nr. 5WK78170" i "Serial No. W1001464"
Moje pytanie brzmi czy wystarczy ten Serial No. z mojej IDENT-CARTE litera i 7 cyfr: W1001464 jeśli mam faktycznie BE2569, czy jednak muszę wyciągać ICS i spisywać numery z obudowy?
Jeśli wystarczy ten numer to czy mógłbym poprosić o wygenerowanie kodu?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź może być na Pw albo gg 5077591 ew.kom. 725 269 889.
Sorki za odkopanie starego tematu, ale jak na razie nie potrafię sobie sam poradzić z tym problemem.
-
U mnie przed odpięciem akumulatora wyciągnąłem stary kod clima+dark i pojawia się CODES: PIN(4 cyfry), 3 cyfry określające chyba ile razy kod był wprowadzany albo coś w tym stylu bo wartość się zwiększa ilekroć wprowadzam kod.