a ja właśnie skończyłem czytać artykuł o 159 , z auto moto :) 159 wygląda świetnie :)
Printable View
a ja właśnie skończyłem czytać artykuł o 159 , z auto moto :) 159 wygląda świetnie :)
Zdradziłeś Alfę :D
dobrze że nie z Golfem, lub Astrą :)
Saaby zawsze doceniałem za ich oryginalność ;)
Twoja zdrada jakoś mnie nie razi szczególnie-rozumiem doskonale bo do Saaba zawsze miałem sympatię. Miłej jazdy(i 159 wkrótce;))
dobry wybór...np:jankesi sobie bardzo cenią Saaba.
miło panowieże mnie nie linczujecie :) myślałem ze suchej nitki na mnie nie zostawicie a tu widzę spotkałem się ze zrozumieniem :) ale do Alfy wrócę na pewno :) 159 musi być moja :)
Temat jak dla mnie na czasie, od dłuższego czasu oglądam 159 bo na ten model alfy chciałem 156 wymienić. Ostatnio bardziej się waham z zakupem ponieważ mechanicy czy aso czy inni nie mogą dojść co z moją 156 się dzieje. Co mi przyjdzie jak nowy model 159 zacznie kaprysić?
Przez niekompetencje mechaników zmienić markę czy liczyć że będzie dobrze?
Saab to dobry wybór, szerokości życzę.
no ASO to akurat wiadomo, że to najsłabszy punkt Saabów :) a egzemplarz trafiłem dobry myślę, uokumentowany przebieg, znana historia auta, silnik igiełka, zawieszenie idealny kompromis między sportem a wygodą (naprawdę zaskoczyło mnie)...osiągi są naprawdę ciekawe jak na auto ważące prawie 300 kg więcej niż Alfa 156...2.5 litrówkę robię na ostro Panowie :) hehe