...druga i tak juz jest w planach...ale dla mnie nie dla niej - nie ma prawka :D ...poza tym pasuje jej rola pasazera...ale offtop poszedl...
Printable View
...druga i tak juz jest w planach...ale dla mnie nie dla niej - nie ma prawka :D ...poza tym pasuje jej rola pasazera...ale offtop poszedl...
chrzanic oplaty - ale to to juz mi sie nie podoba. To samo parking - co bedziemy robic pomiedzy autami na wilekim placu? Trzeba by to sprawdzic i ocenic - kto BYL i WIE?Cytat:
Napisał Brzoza
...no i u mnie zaczely sie problemy natury technicznej ktore moga niepozwolic mi stawic sie na kolejnym spot'cie...i nie chodzi tu o Alfke tylko o moje zdrowie...szykuje mi sie operacja nosa i tylko nie wiem dokladnie kiedy...dzisiaj dostalem skierowanie do szpitala i jak juz bede mial porobione szczepienia to mam miec operacje...czyli tak mniej wiecej za miesiac... :( ...
uuuu. wracaj do zdrowia szybko.
Ale jest plan aby się rozbić po drugiej stronie jeziorka,tam nie jest płatne.
Hmmmm, po drugiej stronie czyli gdzie :?: Na tej części co ryby łowią :?:
Dla tych co nie byli http://www.zgnilebloto.blo.pl/
ps.
YOOPI 3MAJ SIĘ :)
To nawet wlasnej wody mineralnej wniesc nie moge?Cytat:
Na terenie ośrodka obowiązuje zakaz grillowania oraz wnoszenia posiłków i napojów.
temu akurat sie nie dziwie... ale w zwiazku z tym - musimy tam? No nie musimy :)
Wedlug mnie to przesada.
Rozumie zakaz grillowania, ale zakaz wnoszenia wlasnego napoju?
Kojazy mi sie to z lokalami z platna toaleta – totalne zdzierstwo.
Zgadza sie wlasnosc prywatna i moze robic co mu sie podoba - np nie wposzczac Alfistow.
Jego biznes i moze robic co mu sie podoba - ale sa pewne granice.