Na zlocie to osobiście oblookam :P
Printable View
Na zlocie to osobiście oblookam :P
Na stronie www.fiat.com.pl
Jest ta fajna reklama nowego Fiata Brawo :) Podkład muzyczny i ujęcia łapią za serce ;)
przyszedłem dzis rano do pracy i szef wiedzac ze mam bzika na punkcie alfa romeo zadał mi pytanie odnosnie reklamy 159 ktora ogladał w telewizji,mianowicie co oznacza napis cyt."kłamstwo nr..." i co jakies nowe ujecie to inny nr kłamstwa??? o co chodzi ?? ma ktos wiedze na ten temat.
Jeśli dobrze pamiętam tą reklamę ( żadko ostatnio oglądam TV :oops: ) to chodzi o to że te kłamstwa są powodami dla których ludzie którzy je mówią kupili Alfę 169, bo tak naprawdę to kupili ją dla tego że jest piękna. :)
chodzi o to, ze kupujac alfe ludzie nie sugeruja sie danymi tylko emocjami.
Szefowi możesz bardziej brutalnie i na ambicję usiąść od razu..
Zadaj mu pytanie, dlaczego kupił swoje auto - akurat ten model. Niech wymienia przymioty (tylko pozostań obojętnym).. I jak skończy, powiedz mu "A ja jeżdżę Alfa Romeo". Na 100% źrenice mu się powiększą.. I o to chodzi...
Z drugiej strony - cokolwiek by nie powiedział - to samo ma mnóstwo innych samochodów. Passat, Mondeo, Laguna, C5, C-klasse, E-klasse, "3", "5", Avensis... 159 - też to ma, ale nikt jej nie kupi ze względu na wyposażenie, a tylko dlatego, że jest Alfą...
Trzecia interpretacja - dość ryzykowna. Nikt rozsądnie kalkulujący nie kupi Alfy. "Kieruj się cuore. Coure Sportivo."
(We włoskiej wersji "IL CUORE A SEMPRE RAGIONE" - "Serce jest zawsze powodem")
Dlaczego akurat do reklam alfa romeo dali jakiegos leniwca ? : )