-
Jak Ci faluje na jałowym to krokowiec/przepustnica (bo ona też może mieć sporo syfu). Filtr powietrza też warto sprawdzić..
A co do zimówek, to pogoda już na nie nastała, ale nie mam serca pozbawiać Belli Speedline'ów, więc zimówki mi leżą w garażu. Może po weekendzie jakby znów sypnęło śniegiem to założę.. Na weekend spoty więc trzeba auto 'wyładnić' a nie szpecić czarną felgą :D
-
No u mnie sprawa ma się tak że szukałem felg stalowych 15 cali na zime bo jak kupiłem autko na wiosne to dostałem 14 stalowe letnie... nie bylo kasy aby kupic od razu ładne alusy wolałem zrobić wszystkie mankamenty techniczne a właśnie przyszły moje felgi "stalowe" na zime :) dołożyłem stówke bo stalowych sie nie oplacało kupywać... wiem że powiedziecie że na zime to durny pomysł no ale plany na wiosne są całkiem inne, auto idzie do papy lakiernika :) po nowe ubranko i felgi będą pod nową kaloserie kupywane :)
Link do moich zimówek niżej
http://photos01.allegroimg.pl/photos...53/766585303_1
-
Felgi weszły bez problemu auto znacznie inaczej się prezentuje mmmm wrzuciłbym fotki ale chce dokończyć upiększanie mojej kochanki po czym je wrzucę w sobotę wpakowałem do niej centralny z pilota... wreszcie nie trzeba kręcić kluczykiem :) nie wspominając o nowym radyjku z kenwooda za prawie 400 zł z podświetleniem na zielono tak jak fabrycznie podświetlona jest stacyjka :) aa i zapomniał bym o postojówkach polecam te z allegro sztuka w granicach dychy a robi wrażenie tym bardziej że ciężko znaleźć jakieś inne klosze za to można upiększyć piękno biało-niebieskim połyskiem światła... :)
Niestety teraz mam problem ze sprzęgłem w piątek słoneczko idzie pod klucz mechanik zaproponował mi komplet za 370 zł z firmy LUK niby oryginał co o tym sądzicie ?
-
Jak spadnie śnieg i będzie mróz to wtedy założę zimówki