Ponoć najczęściej jak masz tylko centralny to nie migają. Ja mam wersje taką, że migają jak w tych z alarmem :) Nie wiem czym kierowali się konstruktorzy robiąc dwie różne opcje...
Printable View
Ponoć najczęściej jak masz tylko centralny to nie migają. Ja mam wersje taką, że migają jak w tych z alarmem :) Nie wiem czym kierowali się konstruktorzy robiąc dwie różne opcje...
mam właśnie z alarmem. diodkę mam przy nawiewie wczoraj zakupilem cyrene bo moja niedawała znaków życia... alarm wyje i wszystko jest ok. ale nie miga :( światłami
U mnie miga też tylko lewymi (przód i tył). Myślę, że ktoś kiedyś coś robił, ale nie zamierzam tego naprawiać. Mechanik tylko ostatnio śmiał się, że Alfa do mnie mruga :)
A jeśli mam tylko centralny i do tej pory nie mrugała światłami a teraz bym chciał,żeby mrugała przy zamykaniu i otwieraniu to co musze zrobić...Może ktoś robił albo jest na innym forum jak to zrobic??
odkopię stary temat, ale też mnie to lekko wkurza bo też przy otwieraniu/zamykaniu zero reakcji. Ostatnio zamknalem samochód, widziałem że się zamknął. Odchodząc wrzuciłem kluczyk do kurtki. Następnego dnia samochód otwarty!! widocznie w kurtce wkładając jeszcze recę do kieszeni musiałem przypadkiem wcisnąc przycisk.
Mam przerobiony kluczyk bo nie mam switcha pod gumką tylko tak jak na zdjęciu
http://www.forum.alfaholicy.org/
Zdjęcie zrobione przez GrzesiekK.
odświeżam temat, żeby nie zakładać kolejnego takiego samego. Otóż dzisiaj i mi przestała migać lewa strona kierunków przy zamykaniu centralnym. Mógłby ktoś powiedzieć gdzie dokładnie znajduje się wspomniany wyżej przekaźnik? Bo póki co wywnioskowałem, że gdzieś w okolicy nóg pasażera, ale w którym dokładnie miejscu chyba nikt nie podawał. Z góry dzięki za podpowiedzi:)
Pozdr
dzięki bardzo za info. Jak tylko się ociepli to zabieram się za to i napisze czy i u mnie to pomogło:)