-
majsrter78 jak wlacze nawiewy to szyby sa czyste.. ale dmucha temp. 60 stopni. po wylaczeniu wszystkiego nawet 90 stopni lapie.. jutro sproboje zaslonic chlodnice zobaczymy ile to da.. wszystko od nagrzewania mam nowe.. lacznie z plynem wiec w sprzecie wina nie lezy.. moze tak maja poprostu
-
wymienilem termostat bo mi nie grzalo i wskaznik pokazywal ok 65 st. i po wymianie nadal cos niegrzeje troche letnie0 leci pow. i wskaznik niepokazuje mi teraz temperatury
-
co do wskaznika musiało coś się odpiąć, rozumiem układ odpowietrzony, a za grzanie wssrodku odpowiada tez nagrzewnica
-
nagrzewnica jest tez nowka i nie najtansza chinska tak samo termostat tez nowy i nic waz u gory cieply a tak chyba niepowinno byc
---------- Post dodany o godzinie 15:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:03 ----------
dodam jeszce ze w sumie mam caly uklad chlodniczo-nagrzewajacy nowy bo chlodnica wody tak samo
-
zalozylem kolejny termostat i z nim jest ok ale jakby slabo grzalo tem. ok. 85-90 st. przeczyscilem wszystkie przewody od nagrzewnicy do termostatu i odplyw nagrzewnice rownierz lacznie z zaworem