Ja bym chciał aby ktoś się podjoł zainstalowania w alfie silnika BMW :) ale tam silnik siedzi wzdłużnie, no i przeniesienie napędu... więc chyba taka kombinacja była by nie możliwa prawda?
Ja bym chciał aby ktoś się podjoł zainstalowania w alfie silnika BMW :) ale tam silnik siedzi wzdłużnie, no i przeniesienie napędu... więc chyba taka kombinacja była by nie możliwa prawda?
zalatw mi tez takie subaru ;D
wszystko jest możliwe ale z bmw silnik jest słaby i w dodatku maskę przerabiać by trzeba a propo kolega chce subaru wystarczy poszukać zagranica ja mam z roku94 subaru kupione
jak w temacie za umieszczenie reklamy na samochodzie przyjmę przeróbki w aucie wnętrza a także na zewnątrz grafiti lub coś innego propozycje tutaj lub na pw
alfa jest rozebrana i przyszedł jeszcze drugi pomysł włożenia 6cylindrowego boxera porsche 3,4litra wraz z skrzynia ale napęd tylko przód silnik ten ma około 300KM zimę spędzę w zastanawianiu się i myśleniu co włożyć pod maskę subaru mam cale a z porsche tylko silnik sanki skrzynia elektryka półosie z zawieszeniem tylko problem w tym ze to stale zawieszenie bo tylni napęd