-
sprawdź podstawowe rzeczy no , czy szyby są oryginalne, czy elementy są równo spasowane maska,błotniki, czy szyby się opuszczają, czy klima sprawna itp, jak będziesz na jeździe to depnij trochę mocniej sprawdź czy samochód się zbiera czy nie ma problemów z turbiną, oczywiście sprawdź zawieszenie czy nic nie puka
-
Witam,
Jak tam po oględzinach tej z Radomia - wydaje się mi że brak oznaczenia na tylnej klapie może coś powiedzieć o historii auta.
Co do drugiej - może się czepiam ale po 102 k nie powinien się wytrzeć rant fotela
kierowcy.
Ja w swojej mam o 30k więcej i nie widać śladów użytkowania.
Daj znać jak po oględzinach...
pozdr,
msl
-
Alfa z Radomia już w domu:) Jestem zadowolony,zawsze się coś znajdzie do zrobienia ale spalanie :) i silnik miodzio.
POzdrawiam wszystkich Alfaholików
-
-
zdjęcia będą:) szukam info na temat tego wyświetlacza co jest na środku,bo informacje mam w milach a temperature w Fahrenheit.
Da sie to jakoś zmienić?
-
Da się, niewiem w jakim języku masz komunikaty, generalnie musisz wejsc ( jak auto jest na postoju ) przyciskiem info na konsoli i tam będzie dało się zmienić ustawienia
EDIT:
Sprawdzałem jak to zmienić i tak. Wchodzisz menu przyciskiem info , wciskasz cztery razy przycisk "+" (jeśli masz język angielski to będzie pisało "units") , później znowu info , i wybierasz opcje ( "+", "-" zmieniasz wybór , przyciskiem "info" zatwierdzasz ) temperature, podawane kilometry, oraz spalanie.
Pozdrawiam
-
dzięki bardzo już zmienione:)
-
żeby nie zaczynać nowego tematu podepnę się, co myślicie o takiej alfie?
http://www.moto.allegro.pl/item83720..._5_v6_24v.html