Ja za swoja chlodnice dalem ok 240zl i pasuje bodajze od TSa tylko moja miala jeden otwor wylotowy wiecej(maly krociec u gory) zaslepilem go i smigam.Kupione na Allegro.
Piotrek odbierz PW
Printable View
Ja za swoja chlodnice dalem ok 240zl i pasuje bodajze od TSa tylko moja miala jeden otwor wylotowy wiecej(maly krociec u gory) zaslepilem go i smigam.Kupione na Allegro.
Piotrek odbierz PW
ja kupilem uzywaną chłodnicę i żałuje, chociaz z 2 strony akurat wtedy miałem inny duzy wydatek to przyoszdzedziłem ale uzywka starczyła na niespełna 5 miesięcy :O a wygladała bardzo dobrze z zewnątrz :) dałem 180 zł za uzywke ehh a nowa niecałe 400 i masz spokoj raczej na zawsze juz :)
Heh
ja juz dawno zdecydowałem się na nową chłodnicę. Tylko mam problem ze znalezieniem a na allegro to nie wiem która jest odpowiednia. Może ktoś wie jakie ma wymiary chłodnica do V6? żebym nie zamówił złej. Prosze pomożcie:)
A ze wspomaganiem to już wiem. padła mi rolka napinająca pasek od klimy a przez to nie napedzana jest pompa wspomagania która jest za kompresorem klimatyzacji. Ale tu pojawia sie pytanie...
Czy da się wymienić tylko rolkę (jej koszt w ASO ok 420zł, ja mam w intercars 311zł) czy trzeba cały napinacz? niby na eper jest sama rolka...
Dziekuję za odpowiedzi i pomoc
---------- Post dodany o godzinie 17:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:58 ----------
Łukasz A. napisał:
http://moto.allegro.pl/item799943113...e_1jakosc.html
znalazłem taką będzie pasowała? nie znam wymiarów mojej...
Wymiary mojej starej chlodnicy sa takie:
szer.60cm
wys.45cm
grubosc 3cm
Mierzylem ja od krawedzi do krawedzi.Mam foty nowej chlodnicy.Poki co niemoge zaladowac zdjec.Mam nadzieje ze kolega Majkel mi pomoze bo troche sie w tej kwestii pozmienialo.
Piotrus lozysko na klime kosztowalo mnie 13zl a to dlatego ze wybilem stare i wpakowalem nowe.Nie pamietam wymiarow ale na starym lozysku bedziesz mial wybite.
Piotrek niemoge znalezc na Allegro kupna mej chlodnicy ale znalazlem namiary na goscia:
Jerzy Garczynski nr tel.601942086
Łukasz skąd Ty to wszystko wiesz?? :) ale bardzo Ci dziękuje za pomoc:) spróbuje zobaczyć jakie to jest łożysko ale moge mieć mały problem bo już totalnie się posypało:( heh jakbym nie znalazł to prosiłbym Cie o przypomnienie:D hehehe jeśli to możliwe jakie to:)
jeszcze raz dzięki:)
Troche rzeczy wiem bo sam grzebie przy aucie :)
Ogarne Ci oznaczenia tego lozyska.
Piotrek oznaczenie lozyska:63004RS dwustronnie kryte.