lenny mam dostawczaka, jestem z krk, tylko od poniedziałku do piątku pracuje. Pisał bym sie na to ale jakoś po południu i np weekendy. Jest taka opcja ??
Printable View
lenny mam dostawczaka, jestem z krk, tylko od poniedziałku do piątku pracuje. Pisał bym sie na to ale jakoś po południu i np weekendy. Jest taka opcja ??
jest opcja zarówno wieczorami jak i w weekendy ;)
Adams jeśli firma Martifer wystawi Ci zaświadczenie, że Cię zatrudni, ale dopiero w momencie, gdy zdobędziesz pożądane przez nich uprawnienia, to możesz ubiegać się w Urzędzie Pracy o sfinansowanie odpowiedniego szkolenia :) Dodam tylko, że ja pracuję w Urzędzie Pracy w Twoim/naszym mieście ;)
P.S. Co nie zmienia faktu, że podoba mi się ten temat, bo sam, na razie bardzo powoli, rozglądam się za czymś nowym :)
Dzieki,ale nie skorzystam.Duzo słabiej niz u mnie:/
Robie dokładnie to samo :)Robote mam,zaswiadczenie mi niepotrzebne.Uprawnienia napewno wyzsze niz potrzebne do spawania konstrukcji.Ale,kto pyta-nie bładzi,moze trafi sie cos lepszego(czyli lepiej płatnego)W kazdym razie dzieki:)pzdr.
eeee ja tak wypale :D... podobno sa teraz przyjecia w holdingu od stycznia wiec jesli ktos by chcial pofedrowac na dole to skladajcie papiery na kopalnie, pozdrawiam
coś temat ucichł :)
może teraz ktoś wie czy gdzieś są jakieś ciekawe oferty?
na gruba synek idź :P
no nie wiym czy szczynscie - bo robota czasym daje po du..
ale cosik majo przyjmować ( tak godajo chociaż po połunczyniu staszica z murcakmi to nikt nic nie wiy )
jeszcze wiela wody w przymszy upłynie zanim powiym żech jest górnik ( jeszcze mi wiela do taki nazwy brakuje )