-
Nie wiem czy będzie Ci to pasowało cenowo, ale ja jeżdzę do Tom-Car (Perfect serwis) na ul.Klonowej w Opaczy Wielkiej-przed Jankami skręcasz w ul.Szyszkową i caaały czas prosto. Trzeba dużo wcześniej się umawiać, bo są naprawdę zajebiści i mają pełne ręce roboty. Już nauczyłem się nie oszczędzać na mechanikach :wink:
-
Sysio166 - dzięki wielkie za adres. Jak tylko zrobi się "normalna" godzina (jest czwarta :roll: :shock: :D ) ustalę sobie telefon do nich i dowiem się co i jak :D
-
Z mojej strony podaję Ci numer telefonu do tego zakładu gdzie ja robię swoją Alfinę 601255611 możesz się dowiedzieć co i jak.
-
Dzięki za telefony i adresy....pozostaje tylko się zdecydować :D Forum jest bardzo fajne...będę zaglądać tu regularnie :D
-
No to pochwal się tym cudem...foty zapodaj :D
Też tak miałem w momencie zakupu... i jeszcze mi nie minęło :mrgreen:
-
Własnie tak jest najczesciej. Wygląd przekonuje moze jeszcze niektórych nie do konca (mnie prekonał :!: ), ale po wejsciu do srodka i przejechaniu kilometra (zwlaszcza z takim silnikiem), jest juz po wszystkim :wink: :!:
ALFA HAS GOT YOU :twisted:
-
Olowek - święte słowa :D ...dokładnie tak było :D ...jak na razie...radio w tym samochodzie jest mi zupełnie zbędne - zagłusza silnik :mrgreen: ...Fota w avatarze to moja ukochana...jak zrobię coś więcej...zapodam z przyjemnością :D
-
nastepny:) witamy w rodzinie