znajdę w domu moje poprzednie UX 56 i puszczę foto co by nie było problemów bo wydaje mi się, że te są nieco inne ale spoko, znajdę, opiszę, zobaczymy - dzięki za odp.
Printable View
znajdę w domu moje poprzednie UX 56 i puszczę foto co by nie było problemów bo wydaje mi się, że te są nieco inne ale spoko, znajdę, opiszę, zobaczymy - dzięki za odp.
a mam jeszcze pytanko! macie jakiś wolny plac aby można było coś sobie grzebnąć w Alfie ? Pod blokiem teraz mi nie wypada wyciągać zawiechy a muszę zmienić sprężyny tylko nie mam za bardzo gdzie.... a no i ściągacz muszę kupić ....
...Pawel jakbys nie znalazl miejsca to ja sluze swoim podworkiem i pomocna dlonia...troszke miejsca jest...tyle ze to podworko ogolnodostepne - znaczy sie ogolnodostepne dla mieszkancow mojej kamienicy...i dopiero po 1 sierpnia bo w poniedzialek wyjezdzam na tydzien...jak cos to wal na PW lub GG, podam Ci numer telefonu i sie jakos zgadamy...
ok, planuję atak w weekend , jak będe miał problemsy to się zgadamy! dzięki
siemanko, już wymieniłem springi - cały piątek pooooszzeeedddłłł :) ale jest cacy - wreszcie jedzie się bliżej gleby - po staropolsku z iście ułańską fantazją hehe
Wracając do świec to mój model świecy to
UX56 R6 310 (cztery elektrody)
DOBRY - czy jest to ta świeca o której pisałeś, że można ją zdobyć za ok 17 zł?
cena jest taka jak podał DOBRY symbol też ale nie ma w katalogu nic o R6 310, swieca ma też 4 elektrodyCytat:
Napisał PawełQV
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2007/07/49.jpg
nic dodać nic ując no chyba że w katalogu walneli głąba i się z ceną pomylili w co wątpie
raczej cena jest ok.... świece beru sa na tym poziomie..... wersja gold jest droższa ale nie wiem czy wogole jeszcze produkowanaCytat:
Napisał dobry
właśnie przewertowałem kiedyś ten temat i te beru po 70zł były zdaje się platynowe ale co katalog i co firma to inny opis.Cytat:
Napisał TMiN
To na kiedy możecie mi je załatwić? jak co to od razu jadę i biorę! 6 sztuk oczywiście:)
jeśli je jutro rano zamówię to bedą na piątek rano.... zamawiać ??Cytat:
Napisał PawełQV