To w przypadku tego modelu jest bardzo istotne ale jeśli człowiek chce ją sprzedać to trochę musi zejść z ceny
Printable View
Parę razy widziałem ją w Tychach i naprawdę prezentuje się extra
auto znam jest warte tej ceny:) jak ogladalem je wlasnie w 2008 nie bylo do czego sie przyczepic. a cena...kupcie adekwatny stan tego 1.8 na zachodzie za mniejza kase, ale adekwatny a nie jest cos do zrobienia. moja alfa choc wielu widzialo ja w stanie ok i mowilo ze idealna to nawet do piet jej nie dorasta:/ chyba jedne z najlepiej utrzymanych alf 75 w Polsce wraz z 3.0 v6 z W-wy.
Już jest u nas w bazarze KLIK
Super się prezentuje :) , mam ochotę zadzwonić i zapytać o zamianę, ale żonie się nie podoba :) Kiedyś na pewno sobie sprawie 75.
wartosc auta to nie wartosc za ile sa podobne na autoscout24 za granica tam podbne stoja juz baardzo dlugo bez wiekszego zainteresowania, auto jest warte tyle za ile ktos je kupi.
no to jak bym mial sprzadac swoja za bezcen to wolalbym ja zatrzymac. wartosc auta to to co soba reprezentuje, pewne rzeczy nie stosuja sie do regul rynku. w takiej sprzedazy nie chodzi o zysk
Jest nowa 75 na allegro, za 1900 zł! Bierzcie ją zanim jakiś handlarz kupi ją na części:P Na czarnych blachach jeszcze i na pierwszy rzut oka nie wygląda źle. Co prawda klekocik, no ale za taką cenę chyba warto? A ten rocznik to chyba data pierwszej rejestracji w PL;) Zna ktoś właściciela?
http://moto.allegro.pl/item887400714...5_2_4_tdi.html
btw. Mój pierwszy post, witam więc wszystkich:D
Gdyby to był chociaż TS to juz bym po nia jechał ale ropki nie chce. Ale pozostali chętni na 75 niech sie nie zastanawiają tylko jadą i kupują a do tamtej igiełki zostanie wam 6500zł wiec nie wiem nad czym dyskusja,