-
Owszem standardowo w 33 miejsce na głośniki jest w desce rozdzielczej, tylko 87mm bodajże tam wchodzą, ale... wersja imola i raczej 16v też (nie wiem czy był to standard czy nie, ale występowały na pewno) miała zamontowane głośniki w drzwiach, nawet był to zestaw dwudrożny, na dole midbasy, u góry z przodu wysokotonówki:) Myślę więc, że gdyby to podmienić na głośniki lepszej jakości to można by uzyskać całkiem fajny efekt:)
-
33 ma miejsce na głosniki w drzwiach bynajmniej imola sa to głośniki 4x6.
-
Polecam gościa kupowałem u niego audio za niewielką kasę doradził o co chodzi wszystkim
wytłumaczył naprawdę spoko koleś! a głośniczki grają mi naprawdę rewekla dodawałem dwa basowe głośniki na tył do mojej belli przeszły moje najśmielsze oczekiwania
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15032289
-
A może dać ze dwa głośniczki na tylną półkę ??
O ile takowa istnieje w modelu 33 :)
-
Powiem tak jeśli chcesz mieć fajny w miare sprzęt audio za niewielką kasę to proponuje najpierw w miare dobre radio do radia dopasowac mocą coś fajnego w drzwi najlepiej odsperaowane 130mm do tego tweeter(cykacze) w przednim słupku na podszybiu a z tyłu proponuje jakąś 160mm współosiówke 2drożną chyba że coś w boczki..jesli chcesz wiecej info pisz...opisz co dokładnie chcesz..jakie masz wymiary hosaudio@gmail.com
-
ja miałem ten zestaw audio oryginalny w Imoli i grał bardzo przyzwoicie gdyby nie jeden pierdzący już głosnik. wymieniełm na 2drożne blaupunkty i na poczatku mocno się zastanawiałem czy grają lepiej czy gorzej... nie narzekam ale jesli ktos polecił by coś taniego dobrze grającego - najlepiej odseparowanego zwrotnicami to czekam na propozycje :)