Nie lubię kogoś pouczać ale jak sądzę Alfa <<Mito >> powinno się pisać i tak chyba ma w nazwie : Mi lano To rino i stad MiTo. O! ale mi się od TUTI dostanie . cooooo.?.
Printable View
Nie lubię kogoś pouczać ale jak sądzę Alfa <<Mito >> powinno się pisać i tak chyba ma w nazwie : Mi lano To rino i stad MiTo. O! ale mi się od TUTI dostanie . cooooo.?.
A co ja do gimnazjum chodzę, że mam pisać w ten sposób? :D Najpoprawniej to chyba Mi.To, ale to już w ogóle nie wygląda :) Na alfaromeo.pl w title też jest z błędem: http://www.alfaromeo.pl/mito/
To tak jakbyś się kłócił z kimś, że pisze 8c zamiast 8C, ale dostać Ci się nie dostanie, bo nie ma za co :P
Podziękować za dobroduszność.
( zobacz Tuti - nie wiedziałem, że rozprowadzam koła dwumasowe OJej tylko nie piszcie do mnie bo niezałatwiam)
<<Kiedy dróżką pomykasz to ALFISTÓW ,,piątką" witasz.>>
jeśli tak ma wyglądać upadek Alfa Romeo...
to ja jestem za tym, aby firma jak najszybciej upadła :D:D:D
nie podniecaj sie. Marchionne działa na oślep: prawodpodobnie chodzi o to, ze jak Ceed, pardon, jak Giulietta nie podbije rynku, to ratunkiem dla uratowania marki ma być dołączenie do ekskluzywnego grona marek sportowych, szpanerskich. Wtedy może uda się robić pod marką AR auta w typie 8C, a produkcja "masowa" będzie wstrzymana.
Pingwin może założymy jakiś temat zbiorowy o Marchionne? :D
też Cie wkurza ten pajac? mnie rozluźnił, jak zaczął, nieproszony, bredzić o saabie.
Nie, wręcz przeciwnie, moim zdaniem to dobry biznesmen :D Tylko widzę, że lubisz o nim pisać i chciałem zrobić Ci przyjemność :P
Od początku roku rząd włoski wycofał dotacje do samochodów. Mimo, że miesiąc jeszcze nie minął to co zrobił Marchionne? Dał urlop 300 tys. pracownikom fabryk, a w rządzie pewnie już mają gorąco :D
Takie uroki europejskiej gospodarki, a ja jestem zwolennikiem wolnej, takiej jak mają w USA :) Tylko terminów dokładnych nie pamiętam :P
Wolnorynkowa. Liberalizm gospodarczy i inne takie. Ja jestem zwolennikiem polityki socjalnej jak jest np w Szwecji czy Finlandii-czyli bardziej socjalliberalizm, który się mieści w pojęciu socjalizmu, którego proszę nie mylić z dyktaturą proletariatu, bo to ZSRR zrobił z definicją komunizmu i socjalizmu to Marks i Engels w grobach się zdążyli obrócić jak kurczaki na rożnie. A skrajny liberalizm też nie jest do końca dobry, podobnie jak skrajny socjalizm. Ogólnie kazda skrajność jest do d........ Dlatego dziś natworzyło się hybryd i mieszanin różnych doktryn politycznych. Przynajmniej w krajach rozwiniętych.