Dodaj do tego większą turbine, kute tłoki, tytanowe gniazda zaworów i same zawory, zmienioną glowicę i wałki rozrządu, takie tam drobiazgi :wink: :mrgreen:Cytat:
Napisał alfasound_mania
Printable View
Dodaj do tego większą turbine, kute tłoki, tytanowe gniazda zaworów i same zawory, zmienioną glowicę i wałki rozrządu, takie tam drobiazgi :wink: :mrgreen:Cytat:
Napisał alfasound_mania
hmm...dobra głupio mi :oops: Pozdrawiam
TVN Turbo
Operacja tuning
wtorek
2007-07-31 18:05
środa
2007-08-01 01:30
piątek
2007-08-03 09:30
piątek
2007-08-03 20:30
sobota
2007-08-04 02:00
sobota
2007-08-04 06:30
może zripuje ktoś? :)
Kiedyś była opisana ta Alfa w jednym z magazynów traktujących o tuningu. w GT bodajże.
jak mówiłem wcześniej códo tylko te zewnętrzne dodatki...a wycieraczka przypomina "stjuningowane" golfy II
Dokładnie tak. :shock:Cytat:
Napisał alces1
nich ktoś to zgra, bo mnie nie będize w domu w najbliższym czasue ;//
a gdzie to było napisaneCytat:
Napisał AR_33
marcins737, dziękuję bardzo :wink:
Tak się składa że miałem przyjemność posiedzieć w tym autku i porozmawiać z właścicielem :) , nie stety nie załapałem się na jazdę, ale widziałem ją w akcji na torze :shock:Cytat:
Napisał 75andrew155
Witam!
Też jeździłem Maćka Q4. Fajnie zrobiona,ale miałem parę zastrzeżeń co do drobiazgów.W mojej 155 2,5V6 i myślę,że w każdej jednej skok sprzęgła jest dosyć spory,a w tej 155 (Maciek ma sportowe sprzęgło) skok jest dosłownie 5cm.Wrzucasz bieg krótki skok pedału i co ciekawe jeszcze go "zasysa" tak więc nawet go nie wciskamy 5cm,odpuszczasz sprzęgło i trwa orgia.Natępny bieg,wskazówka obrotomierza wyrywa w górę,następny bieg i zawór upustowy wściekle parska...