rosso corsa jest jeden ton jaśniejszy od rosso cherry.
Printable View
wiem,ze to nie oficjalna stronka Ferrari,ale tutaj w palecie nie ma takiego kolory jak Twoj
http://www.rossocorsa.pl/laferrari/encyklopedia/kolory/
Ten kolor z 8C jest piękny:)
Ale jaki kolor byś nie wybrał - bo to kwestia gustu, to koniecznie pochwal się zdjęciami świeżo pomalowanej Alfy.
Mam jeszcze pytanko, jaki to koszt pomalowania całego auta? I czy jest różnica w cenie pomiędzy przemalowaniem na ten sam kolor co był, a przemalowaniem na inny?
powiem tak, Belle maluje u znajomego wiec koszt ( 1800 zł) jest atrakcyjny. Jesli chodzi o ten kolor z 8C to koszt bylby delikatnie wyzszy ale bez tragedii, wiec dlatego miałem dylemat. Chciałem,zeby Moja Alfinka była po tym malowaniu w ładnym czerwonym kolorze, żywym:P
Napewno pochwale sie na forum Alfinka po malowaniu.
Raczej tak. Wezmy pod uwage ze masz kolor bialy. Chcesz pomalowac na czarny, wiec musisz rowniez pomalowac "od srodka" np. drzwi, komora silnika itd.. Duzo wiecej roboty do przygotowania jak i samego malowania jest , wiec analogicznie i cena wzrasta.
Moim zdaniem odcienie czerwieni rzadko do którego auta pasuja, Alfa jednak wyglada nieziemsko w tym kolorku ;) Jak to mówią "ładnemu we wszystkim ładnie" hehe :)
Pzdr