Ja u siebie 145 qv mialem z przodu dystanse - szerokosciowo podobne do tych z aukcji.
Prawdopodobnie qv/ti dostawaly je w fabryce, bo inaczej chyba rzeczywiscie oryginalne felgi by obcieraly o zacisk.
Printable View
Ja u siebie 145 qv mialem z przodu dystanse - szerokosciowo podobne do tych z aukcji.
Prawdopodobnie qv/ti dostawaly je w fabryce, bo inaczej chyba rzeczywiscie oryginalne felgi by obcieraly o zacisk.
Aha, dodam jeszcze, że moja buda oryginalnie posiadała silnik 1.8, więc nie do końca wersje QV/Ti posiadały dystanse, tylko widocznie zależało to od felgi. I może jeszcze od wysokości zawieszenia? U mnie obniżona na niebieskich sprężynach.
Ale 1.8 to nie TI czy QV jak by nie było. Moja 145 QV posiadała takie dystanse z przodu, nawet jak założyłem bardziej odstające felgi to razem z dystansami - bo autko się ładniej prezentowało, a na zakrętach jeździło się jak gokartem. W tyle opony 205 mi lekko obcierały (w wersjach 1999/2000 nie ma tego problemu) a na przodzie bez problemu miałem 225 :)
No dziś odebrałem te dystanse i zobaczę jak będzie to działać :) Założę je na przód, bo wszystkie QV/ti miały tak oryginalnie, więc nie będzie źle... :cool: