czyli jak rozumiem - nierdzewka = ładny dźwięk?
po co na wieczność? żebym wydał kupę hajsu i następny właściciel jeżdził za darmola?
Printable View
czyli jak rozumiem - nierdzewka = ładny dźwięk?
po co na wieczność? żebym wydał kupę hajsu i następny właściciel jeżdził za darmola?
co do dźwięku to nie mam pewności że wydech z kwasówki oznacza inny dźwięk.
Chyba że chodzi o to że w kwasówce można użyć cieńszej blachy.
Jednak ponieważ nie rdzewieje to jest wytrzymalszy na różne przygody
Lepiej oddaje ciepło
Jest lżejszy, więc oszczędzasz za zawieszeniu wydechu.
dźwięk to zależy jak Ci zrobią, bo możesz się z nimi dogadać jak ma być głośny itp. co jest ważne, bo nie chciałbym żeby mi w głowie dudniło jak będę jechał gdzieś dalej ;]
hmm ciekawe, po głębszym szperaniu po necie znalazłem jeszcze klika firm tłumikowych które robią dźwięk na zamówienie (niektóre nawet w oparciu o youtube). jeśli wiecie to może napiszcie jaka jest grubość blachy tej nierdzewnej
zamówiłem wydech u gościa z allegro bo jego oferta była najrozsądniejsza jak przyjedzie i zamontuję to zdam relację
Nierdzewka ?
A i tak spawy bedą najsłabszym punktem,a jest ich od ch...ry.
A jak patrzę na tą ,,fachową robotę ,,to mi się niedobrze robi!
więc zamontowałem i jestem pod wrażeniem, na ten moment jeżdżę dwa dni i nie mogę złego słowa napisac. Po przejechaniu 500km zdam konkretniejszą relację
---------- Post dodany o godzinie 22:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:11 ----------
więc zamontowałem i jestem pod wrażeniem, na ten moment jeżdżę dwa dni i nie mogę złego słowa napisac. Po przejechaniu 500km zdam konkretniejszą relację
---------- Post dodany o godzinie 22:25 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:19 ----------
Zrobiłem trochę więcej niz te 500km o których pisałem ale z względu na całkowity brak czasu nie miałem kiedy napisać swoich wrażeń
Więc tak zamówienie zostało zrealizowane terminowo, zgodnie z oczekiwaniami i opisem w aukcji tłumik był wyprofilowany pod samochód tak że z montażem nie było problemów.
Jeśli chodzi o wrażenia z jazdy jestem naprawdę mile zaskoczony. Tłumik przy spokojnej jeździe i przy jeździe z stałą prędkością wycisza się tak że trzeba mocno nadstawić ucha żeby go usłyszeć. Przy mocniejszym deptaniu tak od 4tys pokazuje na co go stać ale nie urywa głowy. Jest przyjemny aż chce się radio wyłączyć.
Jednym słowem profi robota, wyrób spełniający oczekiwania, dobra cena a sprzedający konkretny i wg mnie po tym jaki wydech dla mnie zrobił zna się na rzeczy. Polecam.
a mógłbyś napisać jaka firma albo osoba z allegro wykonała ten tłumik ?
mam od tego gościa http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=13137266