traktor chyba szybszy :D a wiecie jak to jest z koniami pod oko można czyms podstać :P hahahah ja nie jade pierwszy :D lepiej jak wszyscy pojadą lepsze wywrotki będą :P
Printable View
traktor chyba szybszy :D a wiecie jak to jest z koniami pod oko można czyms podstać :P hahahah ja nie jade pierwszy :D lepiej jak wszyscy pojadą lepsze wywrotki będą :P
- george 11
- omen
- aniucha05
- marshall z 1/2 21cały i 27 (do godziny 16)
- Adam$72 i Katka tyz o ile bydzie 21.02
- MarcoM23
- z tego co widzę to bocian również jest chętny jak zawsze
- Izane z Kasia ;D (50%)
- GrzesiuŻar z kobitą - na 50%
- peteja z żoną + 2 osoby termin jak narazie mojej zonie pasuje chyba ze sie jej cos wypadnie na 99%
witam
jutro rano zarezerwuje 21.02, godzine to mysle jaka jeszcze bedzie wolna, ale nie za późno max 17.00, wypowiedzcie sie jeszcze co do "napedu"; koń mechaniczny,czy koń pociągowy??
a tak nawiasem mówiąc, jak sie nazywa szkielet konia??,jak sie mówi zakochanego konia?? i jak sie mówi na zebranie konii??
pzd
mi sie pomelało w nd nie dam rady myślałem ze 21 to sob ale gapa ze mnie :(
Jo by tam woloł traktor,2x tońszy,dluzej jezdzi i wiecej pociagnie,a jak sie popsuje(nawali)to nic nie czuc.
Tak samo jak Adam$ preferuje traktor, napewno szybciej, bezpieczniej, dłużej, taniej no i .... jego nawalenie nie śmierdzi :D
witam
Zarezerwowałem kulig na godz. 15.00, traktor, niestety późniejsze godziny za już zarezerwowane, wiekszosci z nas pasuje tylko ten termin wiec jesli komus narobiłem smaku to przrepraszam i prosze o wyrozumiałosc, na kulig prosze przyjechac z kiełbaska i pieczywkiem,(ogniski ) bedzie możliwosc wypicia grzańca i herbatki z pradem (tylko dla osób które nie prowadza).
Ognisko odbedzie sie bezpośrednio po kuligu czyli ok. godz. 16.00
w stadninie koni.
Istnieje możliwosc zmiany godz. kuligu tylko jesli zdecydujemy sie na kulig konny.
Zapomniałem o najwazniejszym, kulig rusza z pod Pałacu Kawalera o godz 15.00, ale jesli bedzie to mozliwe to mozemy sie spotkac na parkingu przed parkiem o14,45 i podjedziemy po w/w Palac.
pozdrawiam
to to jest kulig na sankach czy na saniach ???
No to liczcie mnie też:)
Gopcio
konno jest za saniami, alternatywnie za traktorem.
Cycus
przybywaj chłopie zapraszamy