nie brzmi wesoło...
Printable View
a koło nie uderza w przednie nadkole plastikowe? Te kratki przy zderzaku?
Gumy stabilizatora one często pukają jeśli są już mocno zmęczone
przy zmianie opnek wykazało ze alu sa 2 krzywe, w planach jest zmiana na ładne 16 cali, jak starczy funduszy...
a wiec tak alu zmienione i problem z drganiem kierownicy zniknał...140 i alfa idzie az miło...
---------- Post dodany o godzinie 12:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:00 ----------
i tak przy okazji jakie amorki sa bardziej polecane do 155/ olejowe czy gazowe? moze ktos polecic cos dobrego za rozsadne pieniadze/ nie interesuje mnie mega twardy zawias, pytanie rózniez dotyczy sprezyn...
i to samo odnosnie hamulców jakie tarcze i klocki polecacie do auta bez abs-u? równiez rozsadne ceny...prosiłbym o podanie przykładowych orientacyjnych cen za komplet...z góry dzieki
jak chcesz mechanikom mozemy sie zajac (jakos sie dogadamy )
alfapier no problem...bede pamietał, ale narazie sobie odpuszczam byłem dzis na diagnostyce sprawdzic zaweszenie(wahacze drazki i amory)
wybity mam swozen na wachaczu, reszta wsz ok, delikatny wyciek z jednego przegubu...a amory przód 80% a tył 75% wiec uwazam ze narazie nie ma co...myslałem ze bedzie w złym stanie a tu tylko swozen jeden...warto wymienic obydwa wachacze ? ale hamulce jak cos obmyslam wymienic...