Jak będziesz nad morzem w wakacje to wpadnij. Pomogę Ci.
Printable View
Jak będziesz nad morzem w wakacje to wpadnij. Pomogę Ci.
no witam to milo z twojej strony szkoda ze tak daleko nad morze jade ale srodziemne , jakby to bylo troche blizej tobym podjechal niewiem kiedy rozwiaze ten problem narazie dalem se spokój bo mam chec wyrwac ta zmieniarke i rozwalic pozdro
Nie wiem co Ci kombinował ten elektryk , ale powiem Ci tak aby ICS zobaczył zmieniarkę musi być bezwzględnie połączona tym oryginalnym kablem sprawnym i jednocześnie posadowiona i przykręcona do tej aluminiowej konstrukcii , poniweaż z niej bierze masę także.
no zmieniarka byla na orginalnym miejscu i kompletnie nic niereagowala elektryk podlaczyl mase innym kablem to przynajmniej mozna bylo wyciagnac magazynek i wlozyc ale i tak wyskakiwalo ,,no cd player,, ?
Chcę kupić zmieniarkę do swojego sreberka tylko nie wiem jaką, bo mam kable juz w bagażniku są to 2 razy cinc i jeden jakiś dziwny blokowy. A wszystkie zmieniarki jakie oglądam maja kabel 13 pin. Nie wiem czy jest jakaś zmieniarka na moje kable a wiem że na 100% była w tym aucie. Kto kolwiek widział, kto kolwiek wie proszę o pomoc. Pozdro dla wszystkich.:dontknow:
Szczerze, to bym sobie odpuścił zmieniarkę i kupił "Luodlinka" z kablem. Zmieniarki kosztują spore pieniądze i są strasznie czułe na punkcie "polskich" dołów :-). Pozdr
co to loudlink?
Wpisz w wyszukiwarce słowo "loudlink" i będzie wszystko jasne. Krótko mówiąc to emulator zmieniarki cd w alfie na karty SD. Pozdr
Do Twojego auta podejdzie tylko oryginalna zmieniarka o innych zapomnij przerabiałem temat. Zatem używka albo nówka , koszt używki jakieś 200 zł nówka w salonie 2400 zł.
Z używkami uważaj czy mechanizm tłumiący drgania jest nie wybity , jeżeli przerywa na bele wstrząsie to nie kupuj. Ja kupiłem używkę za 150 zł i jak na razie śmiga.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie sprzedam moją, w pełni sprawną, oryginalną zmieniarkę. Cena 400, Info na PW