olej w skrzyni był regularnie sprawdzany, więc ta opcja odpada, jak spuszczałem olej ze skrzyni to miał ładny bursztynowy kolor....
Printable View
olej w skrzyni był regularnie sprawdzany, więc ta opcja odpada, jak spuszczałem olej ze skrzyni to miał ładny bursztynowy kolor....
dziwna sprawa.Na szczęscie skrzynia nie jest strasznie droga, myślę ze za 1tyś. powinieneś coś kupić
Tak to wygląda...
witam, mam pytanie czy skrzynia od 20v podejdzie do mojej 10v? czy są jakieś ograniczenia konstrukcyjne?
Podejdzie bez problemu.
Ja wykręcam sanki, bo potem robota już miodzio...
Ale koledzy tu twierdzą, że przez nadkole...
osobiście polecam sanki...
skrzynie wytargałem przez nadkole, wykręciłem amortyzator, zwrotnicę, praktycznie całe lewe przednie zawieszenie, gdy już odkręciłem wszystkie śruby trzymające skrzynie, poniosłem trochę silnik na lewarku aby skrzynia nie zahaczała o sanki i potem poszło jak po maśle.W skrzyni a konkretnie w różnicówce rozsypały się satelity i to one narobiły tyle szkód, ale dzisiaj już zamówiłem w ASO komplet satelit oraz kół zembatych oraz skrzynie oddałem do magika który zajmuje się spawaniem aluminium więc na poniedziałek powinna być. Doszedłem do wniosku, że nie ma sensu kupowania drugiej skrzyni która może się okazać taka sama jak i moja.....
kojarzy może ktoś jaka jest grubość nowej tarczy sprzęgła w 2.4jtd?