w ten weekend niestety w sobote ida do taty na 50 a w niedziele wiadomo, byda zdychoł :D
Printable View
w ten weekend niestety w sobote ida do taty na 50 a w niedziele wiadomo, byda zdychoł :D
To jak, robimy w Tychach jakieś spotkanie integracyjne? Ja jestem zawsze od poniedziałku do czwartku dostępny. Najlepiej wieczorem pod realem bo jest sporo miejsca;)
ja z aso odbiore dopiero belle w przyszlym tygodniu wiec mozna cos ogarnac bo wczoraj z Dziarem gadalem o tym i myslowice tez wchodza w gre ;)
Spoko, tylko mnie w weekendy w Tychach nie ma, więc w grę wchodzi tylko pon-czw w godzinach popołudniowo-wieczornych:rolleyes:
ja akurat w przyszlym tygodniu mam nocki, wiec mi pasuje jak najbardziej ;)
eEEEEEE . Jakieś piwko w tą sobotę ? BO mam dość picia samemu :P
Ja wiem może małą spelunka RED- można poszpilac w bilarda ? Albo coś większego jakby było parę osób to da się jakoś dogadać .
Dziaru kurde jak skusze moja to wpadl bym z checia pograc w kulki :D moze by jeszcze ktos wpadl ;)
Jestem chętny na jakieś spotkanko, niekoniecznie musi być przy pifku bo ktoś jednak musi alfą wracać... albo żonka, zobaczymy :)
Jednak proponowałbym jakiś termin bardziej odległy, np. przyszły miesiąc żeby ludzie z okolic poczytali i spróbowali się chociaż dostosować lub wypowiedzieć na temat terminu. Ja jestem z Chełmu Śląskiego, więc jest w miarę blisko. Kiedyś może dojdziemy do ładu. Wiadomo, nie wszystkim termin musi pasować, prędzej czy później może się wszyscy spotkają.
Taki mały ot..... :D
Ja jestem za jakimś spotkankiem, przyszły miesiąc już wchodzi w grę. Teraz jeszcze walczę z overboostem....
Jeśli w sobotę dam radę to przyjadę popukać bile :) przy soczku...;/
to jak jutro jakis billard i soczek? :)