dziękuję wszystkim za opinie
to ja jeszcze pomyślę
Printable View
dziękuję wszystkim za opinie
to ja jeszcze pomyślę
...ktora to widocznosc i tak jest slaba :)Cytat:
Napisał cysio
Dokladnie - spojler dedykowany do 156 chociaz tak jak koledzy wsponieli bryla 156 nie wymaga upiekszen. Szczerze mowiac sam kiedys rozwazalem taki spojler (a wlasciwie kupno alfy z takim spojlerem) ale szybki mi przeszlo i teraz na pewno bym nie zalozyl :)Cytat:
Napewno to nie wiejski tuning.
dodam jeszcze ze plusem takiego spojlerka jest to ze mozna na nim wieszac pranie :mrgreen:
Jeśli już musi być to niższy spojler kładziony na równo z klapą i jak pisali przedmówcy zamontować progi plus ładne 17''. Masz linka do stronki ZENDERA może cos znajdziesz :)
http://www.zender-tuning.com/alfarom...ng_Poland.html
Taki spojler w aucie z silnikiem 1.6 wyglada smiesznie :lol:
Ja bym nie założył mimo że dedykowany itd ale 156 ma na tyle piękną sylwetkę, że powiedzmy tak, nie jest konieczna jaka kolwiek modyfikacja. A osiągów to i tak nie poprawi.
To moje zdanie a wybór należy do Ciebie.
W Toruniu jest taka 156 z identycznym spoilerem srebrna , ale niewiem z jakim silnikiem 8)
moim zdaniem 156 ma specyficzny kształt i żaden spojler nawet fabryczny nie poprawia wizerunku.
kiedyś robiłem symulacje w corelu kilku modeli i jakoś nie leżały :(
Jak dla mnie tył 156 sam w sobie jest dzielem pięknym i skończonym . Nie widze sensu w oszpecaniu go nawet fabrycznymi dodatkami.
wg mnie ten spojler jest tragiczny, moze 9 lat temu byl ladny ale dzis... jesli juz dawac spojler na tyl to delikatny ale przed tym kupil bym ladne felgi i delikatnie obnizyl.
Tak jak ktos przedemna napisal nadaje sie na pranie :lol:
Jednak jak chcesz go zalozyc i Ci sie podoba to tylko Twoja sprawa. Wazne abys dobrze czul sie w aucie, to Ty bedzie tym autem jezdzil a nie np ja :wink: