Nie napiszę, gdyż dopiero wieczorem zjadę z Olsztyna. Ale nie szkodzi Ci zerknąć "na Pyrę" ;) Podoba mi się to określenie :lol:Cytat:
Napisał wera
Printable View
Nie napiszę, gdyż dopiero wieczorem zjadę z Olsztyna. Ale nie szkodzi Ci zerknąć "na Pyrę" ;) Podoba mi się to określenie :lol:Cytat:
Napisał wera
Zaglądam, zaglądam i nic nie widzę :wink:Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
"Na Pyrę"... urocze :D napewno sprawdzę ;)
weekend minął, na szczęście za 4 dni następny ;)
ruszajmy się chłopcy i dziew... nie, dziewczyn jakoś brak w Wlkp ;//
a wiec ruszajmy się chłopcy i ... chłopcy :DDD
Można na przykład zrobić spocik z okazji KJS-u :)
http://www.kjs.winogrady.com/kjs5.html
Miło bedzie popatrzeć i przy okazji się spotkać... co Wy na to?
Dokładnie o tym samym myślę. Tylko nie wiem, czy mój wypad na tete-a-tete z Adriatykiem nie ulegnie przesunięciu o troszkę ze względu na prognozę pogody. Wtedy w sobotę popatrzyłbym na treningi FIA GT w Brnie.Cytat:
Napisał wera
hmmmm.... BIADA ? ;) musimy się rozliczyć za koniczynki :)Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
A może się ze mną na wypad wybierzesz? Więcej na Pyrce na samym końcu wątku "Gran Turismo".
Czytałam już dziś rano...
Niestety odpada. Praca. Jak zwykle :(
Takie uroki bycia człowiekiem - orkiestrą.
Przynajmniej do końca roku nie wyrwę się na żaden taki dłuższy wyjazd, a szkoda bo brzmi świetnie :(
Postaram się jednak załapać na tą "wycieczkę po kraju", którą ma opisać RAF :)
spam.... :cry:
Cytat:
Napisał wera
???
Wczoraj koledzy się spotkali pod Leszkiem :D Ja właśnie wracałem z Włoch i byłem już na miejscu. Ale też nie wiedziałem. Ale trzeba śledzić :mrgreen:
Za 2 tyg. chcemy spotkać się na torze kartingowym w Gostyniu. Okazja na piknik i dla chętnych na szlifowanie opon. A jak ktoś nie ma odwagi, to ktoś z więcej umiejących może usiąść na bocznym fotelu i podpowiedzieć co nieco. Na Pyrce będziemy rozwijać wątek. Może coś z tego wypali.