Jak mieć ksenona to fabrycznego :!: Nie oślepiasz i nie masz problemów z "miśkami" na ten przykład :)
Printable View
Jak mieć ksenona to fabrycznego :!: Nie oślepiasz i nie masz problemów z "miśkami" na ten przykład :)
Te Lukasz to napisz po prostu ze to zly pomysl a nie pyskuj i nie bluzgaj na okolo,ok?
A Ty Konrado też jesteś fanem takiego "TJUNINGU"... Najpierw przyczytaj uważnie wszystko co napisałem... i zajżyj do innych tematów dotyczących montowania nie fabtycznych ksenonów z Allegro w Alfach... i wtedy odpowiedz sobie czy nie mają racji wszyscy, którzy uważają to za głupotę.Cytat:
Napisał Konrado
A pyskujesz i bluzgasz to to Ty....
A Ty Konrado też jesteś fanem takiego "TJUNINGU"... Najpierw przyczytaj uważnie wszystko co napisałem... i zajżyj do innych tematów dotyczących montowania nie fabtycznych ksenonów z Allegro w Alfach... i wtedy odpowiedz sobie czy nie mają racji wszyscy, którzy uważają to za głupotę.Cytat:
Napisał Konrado
A pyskujesz i bluzgasz to Ty....
Napisał Konrado
A pyskujesz i bluzgasz to Ty....
Napisał Konrado
A Ty troszkę się minąłeś z powołaniem poucając mnie co mam robić...
Kiedy ja w tym temacie kogos zbluzgalem i wypyskowalem? Naucz sie trzymac nerwy na wodzy. Skoro jestes taki doswiadczony i w ogole to wytlumacz spokojnie innemu-mniej doswiadczonemu- uzytkownikowi ze to zly pomysl a nie najezdzaj niewiadomo o co
panowie spokojnie bo niedługo dojdzie do rękoczynów :P
wyluzujcie Panowie :)
poprostu - xenony sie nie nadaja bo autko nie jest przystosowane i koniec kropka..
kto chce i czuje nieodparta pokuse ich mienia - niech zaklada i oleje to co tutaj piszemy... wada jedyna jest taka ze gdy taki ktos pojawi sie na zlocie to zostanie - wysmiany :twisted: i bedzie mu wstyd :P
pozdrawiam ;)
moze by tak zamknac temat zeby juz nikt sie nie powtarzal ani nie stwarzał bezsensownych sytuacji do obrazania kogokolwiek.
Widze ze niektorzy tutaj maja problemy z nerwica..l :evil: zamiast wytlumaczyc mlodszemu, mniej doswiadczonemu forumowiczowi o co kaman to wyzywacie go :|
Gdybym byl modem to polecialy by ostrzezenia zwlaszcza dla kolegi....zreszta ja nie jestem od tego.
Moja rada jest taka ze jesli chcesz miec dobrze swiecace swiatla w swojej alfie to zakladaj jakies porzadne zarowki h4 i bedziesz mial spokoj.Firmowa zarowka swieci lepiej niz jakies podrobione gowno. :mrgreen: