No fakt ze radocha z jazdy większa, ale cena nieproporcjonalnie duża jak za te kilka elementów które są dołożone do wolnossaka. Ostatecznie 100 KM po odblokowaniu też nie są takie złe a silnik mniej kłopotliwy i bardziej żywotny.
Printable View
No fakt ze radocha z jazdy większa, ale cena nieproporcjonalnie duża jak za te kilka elementów które są dołożone do wolnossaka. Ostatecznie 100 KM po odblokowaniu też nie są takie złe a silnik mniej kłopotliwy i bardziej żywotny.
Mam wersje z lipca 2010, 105 KM Multi Air czy do tej da rade??
może i da rade (na tym sie nie znam) ale koszt i utrata gwarancji pewnie skutecznie Cie odwiodą od tego pomyslu. Liczyłem ile by kosztowało zrobienie z mojej maszyne 2.5 v6 czegoś mocniejszego i wyszło mi ze spokojnie za te pieniadze kupie młodsze i ładniejsze 156 GTA. Podobnie może być u Ciebie, za koszt uturbienia i przystosowania do tego samochodu kupilbys wersje gotowa z turbo.
Tak raczej hipotetyczne rozważania prowadzę, wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia, no chyba że da się silniczek podkręcić bez turbiny'?? może kolega coś wie jak się tak uśmiecha :P
A tak jeszcze z innej beczki trochę hałasują mi fotele, takie jakby trzeszczenie plastiku w okolicy łączenia siedziska z oparciem. Czy kolega też tak ma?
To już było ale napiszę: da się ok. 100 KM zrobić bez turbo. Ten silnik ma nominalnie 95KM tylko jest udupiony