O gustach sie nie dyskutuje. Skoro wybierasz między tymi dwoma modelami to mnie bardziej siadają xylo.
Printable View
O gustach sie nie dyskutuje. Skoro wybierasz między tymi dwoma modelami to mnie bardziej siadają xylo.
Wielkie dzięki za zainteresowanie tematem, fajne, że wyrażacie swoje opinie - proszę o jeszcze!
Co do felg - dlaczego akurat te dwa modele? Przejrzałem sporo konfiguratorów, trochę felg widziałem też na żywo w sklepach i na innych autach. Wniosek dla mnie jest jeden - muszą to być felgi szprychowe, a najbardziej podoba mi się klasyczny wzór - bez zbędnych fajerwerków. Co do felg seryjnych, to zostają u mnie, ale na kołach na zimę. Uważam, że wzór jest ok, na tyle dobry, że się ich nie pozbywam, ale na lato chciałbym coś innego... Z ciekawszych wzorów szprychowych wpadły mi w oko te dwa, ale podobają mi się również te zaproponowane przez kolegę 145Q. Nie bardzo jednak przemawiają do mnie felgi czarno-srebrne (a chyba takie właśnie są te MAK-i, jeżeli się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu).
Jeżeli ktoś chciałby zaproponować mi coś innego, to bardzo chętnie - mam jeszcze tydzień-dwa na podjęcie decyzji. Czekam na Wasze propozycje.
I jeszcze jedno - wiadomo, im większa felga tym fajniej wygląda, ale mnie interesują tylko 17-ki. Wg mnie jest to idealne połączenie wyglądu z komfortem. Jeżdżę na co dzień zbyt twardym autem, i wolałbym tego drugi raz uniknąć...
Dlamnie też Xylo lepiej wyglądają, łatwiej także będzie je utrzymać w czystości.
jak muszę wybrac to Xylo.
....zdecydowanie nie ten rozmiar musiały by być większe bo tak troche jak kołpaki wygląda :P
kolega w GT ma pewnie te :
http://moto.allegro.pl/item973886412...i_17_5x98.html
( z tym że te z linku to wyrób niewiadomego pochodzenia - pewnie china town ale model ten )
To są z Alfy 156 17tki...
Poza tym rozstaw masz inny, takich chyba nie klepali 5x110.
---------- Post dodany o godzinie 21:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:09 ----------
Pafka, a możesz dać zdjęcie Brery z tymi felami ode mnie???
Na pewno wyglądają zarąbiście. Democar Alfaclubu ma któreś z tych felg. Świetnie wyglądają. Jakbyś dał 18cali to byłaby miazga.
Mak do włoska firma;) także byłoby "wRodzinie" :D
---------- Post dodany o godzinie 21:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:13 ----------
Poza tym.
Są dość tanie, bo za nowe fele płacisz 2000zł... Myślę, że to nie jest zła cena
A może MAC Corsa Ice?
http://venus.wsb-nlu.edu.pl/~aszprot...m-felgi.pl.jpg