-
A uchylisz rombka tajemnicy pod jaką osłoną? :)
A co do tego GSM... Nie mam zielonego pojęcia jak można by było korzystać z tego telefonu w radio i na jakiej zasadzie to działa. :)
P.S.
A może wiesz coś na temat czujniczka od alarmu, który powinien znajdować się na panelu środkowym, czytaj: jak to niby wygląda. :)
-
Dzięki serdeczzne za odpowiedz! :) Co prawda miałęm zainwestować w Pionieera DEH-P85BT (BT --> Bluetooth) co by mi problem nawijania przez telefon przy wykorzystaniu radia rozwiązało, ale teraz z ciekawości to normalnie sprawdze jak to działa na tym seryjnym cudzie techniki. :) No i sprawdze co z tą zmieniarką i dam znać. :)
Piwko? ;)
-
Po wymianie radia:
1) Zmieniarki nie ma :)
2) Kostki to iso... bardzo miło. :)
3) Ktoś mi głosniki z tylnej półki wykręcił. :/ Ale będą nowe. :)
-
Jak to będzie 6x9 to napisze, że głupi ma szczęcie... :) Mam JBL zajebiste tej wielkości i jak będą pasować to będzie pięknie. :mrgreen:
-
Kurcze.... Wsadzać w dziurki umiem, ale problemy z wyciągnięciem mam :lol:
Oto radio:
http://img55.imageshack.us/img55/6012/radiolg4.th.jpg
Włożyłem 4 wkłady od długopisów - w miarę mocno, ale nic nie odskoczyło. Jakieś patenty na wyciągnięcie radia macie?
-
gwoździe bracie, gwoździe :DDD
wkłady to sobie można...
-
kolego musisz dobrać w średnice dziur nity od nitownicy lub gwoździe ja tak robię i działa wsadź rękę w wejście od kaset i pociągnij działa w 100 %
-
Ja mam patent taki.Szprycha z koła od roweru:kombinerkami utnij dwa kawałki ok. 20 cm. wygnij "U",wkładasz w dziurki do oporu i wyciągasz radyjko.:mrgreen:
-
poszło z imbusami :D Najpierw 2 z jednej strony, pozniej z drugiej i udalo sie wyciagnac
-
Po pierwsze sorki, że odkopuje....
Ale mam problem z radiem kasetowym (oryginalnym AR 156) przed FL. Tzn. po podłączeniu wyświetlają się - - - -, ale to już doczytałem, że trzeba radio odłączyć na 1h. Natomiast nie mam kodu do tego radia. Kupiłem od znajomego co kiedyś rozbił Alfe, ale nie ma już od niej żadnych papierów... Czy ktoś z forum może mi pomóc w znalezieniu kodu?