Wymieniłem u mnie i jest super. Kupiłem na allegro u dealera fiata suwałki (nik tanifiat)
Printable View
Wymieniłem u mnie i jest super. Kupiłem na allegro u dealera fiata suwałki (nik tanifiat)
Masz jakieś zdjęcia jak to wygląda? Ile zapłaciłeś?
pozdrawiam
zdjec nie zrobilem ale zobacz sobie w necie obojetnie jaka wersje ti
Mógłby ktoś zapodać instrukcję jak zdjąć te fabryczne nakłądki tak, żeby niczego nie uszkodzić ?
Ja również uparłem się na nakładki od wersji Ti,były na allegro również matowe,ale żonka doradziła"skoro klamki i grill są w połysku...".
Zanim doszły szukałem sposobu wymiany,ale jak już je miałem,to widać wyraźnie jak są montowane(4 zaczepy),odchyliłem lusterko na maxa w dół,wyczepiłem delikatnym płaskim wkrętakiem i dół na odwrót,generalnie nie ma problemu,tylko spokój ;)
http://img192.imageshack.us/img192/3...1106153747.jpg
Ja raczej będę wymieniał na te matowe.
A wyciąganie tych szkieł nie jest czasem zbyt niebezpieczne, nie chciałbym ich zniszczyć.
Czy nakładki na lusterka są takie same w 159, Mito i Giuliecie? Na zdjęciach wyglądają tak samo ale nr. katalogowe są chyba inne.
Chyba są takie same - ja wymieniałem na satynowe m-c temu, a że przy okazji zakładałem nowe wkłady lusterek to faktycznie najłatwiej jest jak szkło jest wyciągnięte.