Z tego co wiem to jest aluminiowa, a na Twoim miejscu to bym się cieszył. Ja też mam blaszaną już powgniataną pewnie gdyby była aluminiowa pewnie ze 3 by się przydało, a u ojca w Dedrze za jedno popołudnie pospawałem miske migomatem.
Printable View
Z tego co wiem to jest aluminiowa, a na Twoim miejscu to bym się cieszył. Ja też mam blaszaną już powgniataną pewnie gdyby była aluminiowa pewnie ze 3 by się przydało, a u ojca w Dedrze za jedno popołudnie pospawałem miske migomatem.
oki, a wiec tam, w misce został wyrwany korek spustowy, w koło oczywiscie, z braku miski dałem do spawania, koszt 100zł, mało tego są naderwane gwinty w bloku od strony skrzyni i rozrzadu, te małe 2, prawdopodobnie mechanik podejmie sie na nawiercenie wiekszych dziurek zeby szło uszczelnic miske bo nie trzyma na rozgrzanym silniku,
i zrobiona w koncu, razem wyszło 360 zł, wiadomo spawanie, olej, gwintowanie wiekszych otworów, i robocizna, z tym ze po tym zabiegu podniosło mi sie cisnienie oleju, na zimnym jest grubo ponad 4 bary, i kopci ostro, jak ostygnie sprawdze czy oleju nie wlali za duzo, a tak swoja droga toco to moze byc? pomózcie...