ja mam te same co kolega Krzysiek723, to właśnie jest kierunek TYC'a z przednimi jest większy problem z dostaniem
Printable View
ja mam te same co kolega Krzysiek723, to właśnie jest kierunek TYC'a z przednimi jest większy problem z dostaniem
Panowie a co z lampami na przód i tył ?
Jedyne co widzę na allegro to srebrne lub czarne lexusy na tył, ale to już trochę wieś-tuning.
Są tam jeszcze przednie czarne lampy TYC'a, ale cena 450 PLN skutecznie odstrasza ...
http://img05.allegroimg.pl/photos/or.../42/1022284233
przednie sam możesz przyciemnić, ale tylnych bym nie ruszał
Nie wiem jak na srebrnej, na czerwonej GTA look wyglądały trochę jakby nie od tego samochodu, za to w mojej czarnej super się prezentują, tylne lampy jedynie co zrobię to motip sprzedaje farby transparentne do lamp i na czerwono je trysnę żeby mniej się kierunki i wsteczny odróżniały.
Ja mam założone kierunki te co na zdjęciu pokazał "sn00p" i fajnie się prezentują... Tylko trzeba uważać na blaszki w tych kierunkach bo lubią wyskakiwać podczas wkładania... a potem trochę zabawy z szukaniem w nadkolu :)
a co do tylnych lamp to że lexus'y wyglądają jak wiocha bym się nie zgodził (ale to każdy ma swój gust) ja mam wstawione lexus black do czarnego lakierku pasują ;) a przynajmniej teraz kiedy cofam widzę coś za autkiem - na starych oryginalnych to można było sobie tylko zderzak oświetlić ;)
No i dostałem dziś zamówione kierunki (takie jak Krzysiek723 pokazał), zamontowałem je naprędce i muszę przyznać, że na srebrnym aucie prezentują się bardzo ładnie ;)
Zdjęć na razie nie prezentuje bo Bella brudna.
Planuje zrobić jeszcze kilka rzeczy przez weekend (malowanie zacisków, lampy GT) i pochwale się kiedy wszystko będzie zrobione :D