-
Ja niestety wczoraj potestowalem moja jeszcze na prostej,rownej nawierzchni tak przy 120km/h i niestety dalej leci na prawo...juz mniej ale niestety...
Dzis jade na geometrie posprawdzac katy bo wczoraj juz wszystko bylo dokonane co moglo miec na to wplyw...jest lepiej ale nie super :mrgreen: :mrgreen:
-
Dzis bylem w Opony Express poustawiac dokladnie zbieznosc i geometrie...
Byl troche rozbiezny a niestety kata pochylenia kola nie da sie ustawic (wg ich kompa) i kierownica poszla troche w lewa strone...jeszcze go teraz nie testowalem na prostej drodze.
Czy jest kat pochylenia kol przednich ma troche poza tolerancja i nie da sie tego ustawic to czyms to grozi??
-
mam prośbę - potrzebuję dane zbieżności do jtd 20v - alfa 166 - może ktoś ma - ja we włoskiej książce serwisowej nie mam, może ktoś ma. Chodzi o dane i ew. różnice do 10v. Nie sądzę żeby były ale trzeba sprawdzić bo ciężko ustawić w te co ma zakład dot 10. Ciekawy jestem czy jest możliwość regulacji kąta wyprzedzenia i pochylenia kół przednich.
-
4 załącznik(i)
-
dzięki wielkie - porównałem z wynikami - o 1 st mam na plus kat wyprzedzenia sworznia - ciekawe czy to się da podciągnąć. Czy to jest regulowane.
-
bystry mechanior sobie poradzi ... zawsze można coś rozepchnąć ;-) już niejednokrotnie widziałem rozpieraki hydrauliczne w akcji przy geometrii :-)