miałem to samo umnie był dolot nieszczelny
Printable View
miałem to samo umnie był dolot nieszczelny
czyli kłania sie patensik z beznzynką, bede na weke w domu to popatrze, dzieki, jakby ktos wiedział cos jeszcze an ten temat to pisac, bede wdzieczny
znowu wyczysciłem przepustnice, przepływke i cały dolot, ale tym razem z krokowym...zrobiła sie bbardziej zwawa...210 sie bujneła czyli nie jest az tak zle...de facto do 180 bardzo szybko i równo szła...pózniej był opór, a brak mocy przy starcie czyli słabe palenie kapcia winił bym prze sprzęgło raczej...
Ja mam podobny problem , podejrzewam krokowy. Był czyszczony juz 2 raz ale broty faluja jak głupie od 400-1500 przewaznie w granicach 400-600 . Ma ktos może na sprzedaż silnik krokowy do 1.8 16v ? 0280140553
jak dzis przed 7 rano do pracy jechałe to tez troszke zafalował ale mniej duzo...moze przepustnice bardziej przydałoby sie przeczyscic w srodku bo zawalona było widac...i takie pytanko mam jak sie zdejmie krokowy to sa dwa wloty w przepustnice, jeden przed klapka a drugi niewiem gdzie, je tez mozna czyscic?
podpowiedzcie, przegladałem stare posty ale nie doczytałem sie takich szczegółów
pierwszy przed a drugi za przepustnicą.
wiem gdzie one idą, tylko czy ten drugi tez moge smiało sprayem psiknąs, syf z tego zza nic nie zatka gdzies na dole czy jak?
up, up
jak to się dzieje tylko na zimnym silniku sprawdż silniczek krokowy