Przód będzie pasował plug&play, ale tył prawdopodobnie już nie. Masz Fiata Coupe to się przypatrz jak wygląda na rogach kanapa.
Z tempry też będzie pasować, ale 2 drzwiowej :D.
Printable View
Przód będzie pasował plug&play, ale tył prawdopodobnie już nie. Masz Fiata Coupe to się przypatrz jak wygląda na rogach kanapa.
Z tempry też będzie pasować, ale 2 drzwiowej :D.
Dobra napiszę jeszcze raz dla osób które nie zrozumiały wątku umieszczonego w postach:
pasują plug and play:
alfa 145- delta 3d, tipo 3d, coupe na 90%- przeróbka górnych zatrzasków
alfa 146- delta 5d, tipo 5d, tempra- pod warunkiem posiadania dzielonej tylnej kanapy!
alfa 155- dedra, tempra (bez SW)
Gdyby ktoś się zastanawiał jak przełozyć przednie fotele to śmiało pisać- dam tutka
wracając do boczków- faktycznie nie zwróciłem uwagi że w 145/6 są na stałe te blachy- zostaje obszycie niestety.
Możecie opisać dokładniej na czym polega przeróbka tylnej kanapy z Fiata Coupe Do Alfy 145.
Ja cały czas myślę od Alfie, ale 147. Skóry z tego auta są tanie, samo auto zmodyfikowana płyta 155. Jak będę miał kasę to podjadę do znajomego i pomierzę fotele, chyba, że ktoś ma już taką możliwość.
ja zanim znalazlem orginalne skory momo do 145, planowalem wrzucic od 147 i nie podpasuja bo sa szersze o jakies 7cm i w wyniku tego drzwi sie nie domykaja, pozniej mialem od gtv, tu wystarczylo dokrecic jedno mocowanie z foteli od 145 i bylo gites tyle ze glupio wygladaly, bo sa wysoko mocowane, tak jak bym siedzial na podwyzszonym taborecie, od tipo masakra znalezc skore,
Najłatwiej to uszyć ją samemu. Koszt niewiele większy od używanego kompletu
Tak. Akurat w przypadku tempry gdyż ma kanapę montowaną na stałe do budy i kanapę która się składa.
dzięki za wyjaśnienie :), myślałam że ten dopisek dotyczy całej 146 a nie tylko tempry :P
wiec odgrzewam temat :) czy te fotele bez wiekszych przeróbek można zamocować w 145.z góry dzięki za info.pozdrawiam http://allegro.pl/fiat-coupe-tapicer...318152367.html