A mozesz powiedziec dokladniej gdzie szukac tego bezpiecznika? Moze jakas fotke masz, gdzie to jest.Cytat:
Masz to samo co ja.
Spalony bezpiecznik 10A dostępny dopiero po wyjęciu ICS.
Printable View
A mozesz powiedziec dokladniej gdzie szukac tego bezpiecznika? Moze jakas fotke masz, gdzie to jest.Cytat:
Masz to samo co ja.
Spalony bezpiecznik 10A dostępny dopiero po wyjęciu ICS.
w piatek odebralem autko z warsztatu, ktory zajmuje sie tylko i wylacznie robieniem zawieszenia: i ku mojemu zdziwieniu zaplacilem malo a calosc wydaje mi sie zrobiona perfect:)
-zawieszenie przod 1,2 tys (regeneracja+gornych wachacy + nowe dolne)+ jakies stabilizatory czy jakos tak
-zawieszenie tyl 1tys (regeneracja kompletna)+wachacze, stabilizatory, tuleje i jeszcze cos:)
-amortyzator za 150zl
-geometria i takie tam
lacznie zaplacilem tyle co na Arkuszowej zaspiewali za tylne zawieszenie (tez regeneracje).
Dla zainteresowanych zaklad znajduje sie w ZIELONCE 2-3km za torami po lewej stronie (jadac od wawki).
oczywiscie najpierw zobaczyli co jest do roboty, potem powiedzieli ile kazda czesc kosztuje i robocizna, co moze zaczekac z naprawa a co trzeba zrobic...
Ogolnie zrobilem cale zawieszenie bo nie chcialem za 3-5 miesiecy robic cos co moglo jeszcze dzialac:)
Możesz podać adres i telefon?Cytat:
Napisał maly_swd
witam.
Telefon to: 22 781 81 38, adresu dokladnie nie pamietam:)
Wlasciciel to starszy mily Pan, mozna naprawde sie z nim dogadac co do ceny i rabatow:]
pozdr
Również polecam ten zakad a to jego adres
Mechanika pojazdowa Henryk Błoński
05-220 Zielonka
ul. Poniatowskiego 63
Tel./fax. 0(prefix)22 781-81-38
małe pytanko do moderatorów:
to już koleny temat w tym dziale o 166, dlaczego nie przeniesiecie ich we właściwy dział ??
ano dlatego ,ze choc sprawa dotyczy 166 jest dosc pouczajaca takze dla innych uzytkownikow .ps mozliwe ze czytaja ja przyszli uzytkownicy 166. ps.to jest dzial ogolny o alfie romeo a 166 to chyba tez alfa
a tak mi cię podoba......la alfa 166,chyba zostanę przy swojej 156, przynajmniej mam na paliwo.