Przede wszystkim zakłada montaż DSP po drugiej stronie - na wewnętrznej prawego błotnika.
Printable View
Przede wszystkim zakłada montaż DSP po drugiej stronie - na wewnętrznej prawego błotnika.
Właśnie tak się zastanawiałem i wydaje mi się że to się upchnie. Przecież to nie rura od odkurzacza tylko kilka kabelków. Na pewno tam da radę to położyć.
Jeżeli chodzi o puszczenie kabli w tunelu środkowym to nie ma problemu przecież standardowa wiązka idzie w tym miejscu tylko jest uboższa, ale bez problemu wejdzie. Gorzej bedzie z tym, że (nie pamietam dokladnie bo dawno to robilismy z moim mechanikiem) standardowa wiązka posiada kilka wyjsc typu antena GPS, głośniki itp a starsza wiązka oprócz tego wszystkie posiada tez wyjscia na światła awaryjne klimatronik itp a w alfie po FL te wyjścia idą z innego miejsca są już zasilane więc trzeba przerabiać.
A dodatkowo w Alfie po FL jest już zastosowana szyna kan a w starszych jeszcze nie
Zagra bo ja mam założone DSP z wersji przed FL ale razem z mechanikiem siedzieliśmy cały dzień żeby z dwóch wiązek zrobić jedną.
Jest troche rzeźby ale się da.
A sama wiązka z Alfy przed FL bez kombinacji do alfy po liftingu nie wejdzie
No to mnie pocieszyliscie, Pozostaje chyba tylko znaleźć DSP z Alfy po FL, ale chyba łatwiej trafic 6 w totolotka
Witam,
panowie skąd wychodzi sygnał na głośniki w dzwiach przy DSP z ISC czy ze wzmacniacza bo ma taki problem że czasami przestają grać mi głośniki w drzwiach zarówno przód i tyl ale tylko z lewej strony z prawą nic się nie dzieje. Może po prostu jakaś kostka nie łączy tylko gdzie szukać?
Wychodzi z ICS do wzmacniacza i wraca tą samą wiązką do głośników.
Wszystkie głośniki są zasilane przez wzmacniacz.