-
Wujek a psik mi tu z golfem dwójką bleee napewno będzie to coś z koncernu Fiata, ba nawet z bliźniaczej konstrukcji, jednak nie wiem czy jest to wykonalne i dopóki nie przetestuję na swoim aucie nie chcę robić nadziei bo bez sensu wg mnie mówić zrobię to i tamto a nie zrobić nic bo się nie da. Jak się uda napewno trafi manual z dokładną rozpiską.
-
Digital z Tipo/Tempra? Czy może z Dedry? :)
-
zgadłeś- no planowo jest z dedry- z tym że nie znam zupełnie jego stanu
-
Tak se strzeliłem, ale miałem nosa co?
-
nosa z goferem? Za karę że wogóle pomyślałeś o montażu części z VW do Alfy do pełna bellę tankujesz żeby Tobie wybaczyła:P Ogólnie trafiłem na szrocie dedrę 1.8 z digitalem i myślę żeby spróbować jakoś to przełożyć- problem może być w sumie jedynie z obrotkiem.
Dla ciekawskich filmik jak taki zegar wygląda http://www.youtube.com/watch?v=lARL5a3i6og
Nie wiem czy jest sprawny bo dedra już ze 3 lata tam stoi bez szyb, no ale za flaszkę warto kupić. Jeśli jednak nie wypali dedrowy to myślę o przerobieniu digiego z tipo.
Wiem że to niezbyt modne i wogóle blee ale nie zapomnę jak miałem lat 6 i mój tato przywiózł z niemiec kadetta GSI 16v z digitalem- wtedy zakochałem się w tym liczniku i w alfie jeśli się uda digitala chcę mieć.
-
mowiłes ze to tajemnica ,lecz się wygadałeś .hehe.z filmiku fajne ,ale nie zamienił bym na moje z wersji sport
-
no bo jak chłopaki zgadli to już nie będę zakręcał tematu:) do benzyny masz wybór większy:)
-
Fajnie ten digitalek wygląda od dederki.
-
daj znac jak Ci wyjdzie z tego co wiem wielu b narzeka na ten digital ze sie psuje non stop (oczywiscie jak juz ktos go ma)
-
jak tam z pomysłem bo jestem ciekaw