Też tak sądzę.Jeśli odebrałeś mnie inaczej to sorry :mrgreen:
Printable View
Też tak sądzę.Jeśli odebrałeś mnie inaczej to sorry :mrgreen:
nie nawet przez cvhwile, dam cyne jak dotzre przesyłka i założe
pozdr
wczoraj dopiero odebrałem z poczty i założyłem i jest rewelacja wykonanie jak orginał skóra na wet kolor i faktura jak w orginale montarz bajka rozcięcia do zaczepów o odpowiedniej długości i w odpowiednim miejscu., Dzięki za pomoc grzelutek a wszystkim innym polecam bo szybko sprawnie i naprawde niedrogo a efekt bez porównania do " ceraty"
jakiej ceraty?? ja mam oryginalny mieszek i to najprawdziwsza w świecie skóra jest...
nie wszystkie auta miały mieszki ze skory wszystko zależy od pakietu wyposażenia danej wersjia i podejrzewam że każdy klient w salonie mógł sobie pewne rzeczy domówić różne od standardowego
A nie mówiłem.Za banalne pieniądze chłop robi fabrykę.Cieszę się,że Ci się podoba.Pozdrawiam. <hello>Cytat:
Napisał rebellion1
ja za to zakochałem się w mieszku który mi zrobiono w jednym z warszawskich punktów. Piękna soczysta zieleń bo auto tez mam zielone. Nie było bardzo drogo troche ponad 100 zl a kolor jak tej konicynki:)
Pozdrawiam
ja postawiłem na wersje jak najbliższą orginałowi bo po pierwsze nie lubie przekombinowywać a po drugie mam prace związanną ze sprzedaża aut i wiem z doswiadczenia że takie auta wzbudzają najwiecej zaufania a kiedyś belle trzeba bezie wymienić na młodszy model
no cóż są rózne gusta. Japoki co o tym nie mysle. Z kolei to co miałem fabrycznie strasznie się pruło.
A tak przy okazji czy probował ktoś skracać drązek dzwigni zmiany biegów bo widze że w niektórych autach jest to szeroko praktykowane??? Bo z tego co zrozumialem z geometrii niegdy nie byłem asem wtedy krótszym ruchem wruca się biegi.
Pozdrawiam
dokładnie tak jest krótszym ruchem wrzucasz bieg ale musisz przyłożyć większą siłe a czy będzie ona wyraźnie odczuwalna tego nie wiem u mnie w jtd jest na lewarku pierścień do wstecznego wiec jak podejrzewam ze skróceniem byłby problem