To może zrób dystans do skrzyni malucha i ją poprostu wzmocnij?? Albo użyj garbusowej.
Printable View
To może zrób dystans do skrzyni malucha i ją poprostu wzmocnij?? Albo użyj garbusowej.
tak jak mówi r-sokol jedyna przeszkoda w odwróceniu dyfra to miska skrzyni biegów, starczyło by ja przeciąć odwrócić i pospawać i wsio jest git, ale silnik z tylu skrzynia to za duże obciążenie dla fiacisza przód nie ma przyczepności sam to sprawdziłem osobiście a skrzynia od garba i malczana nie wytrzymuje silnika 1.4 90konnego :D
silnik tylko centralnie i wcale nie trzeba sanek od 145/6 lepiej serie zostawić wyciąć kanapę i jest cicho ciemny malczyk
kolejna spraw gdyby dac sanki od 145/6 malczyk w dupeczce szerszy wychodzi o caly blotnik wyglada to nie ciekawie chyba ze wezmiesz sie za przod do tego i zrobisz przetloczenia
Zostawienie seryjnego zawieszenia nie będzie proste moim zdaniem o ile w ogóle możliwe. Pytanie czy skrzynia z alfy zmieści się pomiędzy wewnętrzne mocowania wahaczy z malca i to tak żeby nie powycinac konstrukcji nośnej tegoż autka. Na oko wygląda że powinna wejść bez problemu. Ale na oko to ja za dużo skrzyni z alfy na żywo nie oglądałem. Oczywiście rozważam teraz opcje centralnego silnika.