Ja niestety w niedzielę nie mogę. Sobota obojętnie gdzie to i tak przyjadę.
Printable View
Ja niestety w niedzielę nie mogę. Sobota obojętnie gdzie to i tak przyjadę.
No to w takim razie termin zostaje ten sam.
20.10.2007 (sobota) godz. 12.00 Ojców, Jaskinia Łokietka.
Spotkanie Ślązaków - Zagłębiaków godz 11.00 Stacja Shell Sosnowiec (na przeciwko dawnego Geant- obecnie Real).
Fred
OK Ja będę. :D :D :D
ja niestety tym razem nie dam rady dzisaj na noc do roboty ide :(
Ja tez będę. Jak coś będę dzwonił. Czekac na mnie Mam nadzieję że jakoś trafię do tego sosnowca :P
Edit:
Jak ktos wie to niech poda na jakiej ulicy jest ta stacja. Szybciej znajdę
ja mam tak samo od 8 muszę byc na wykładzie a później ćwiczenia do 17 :cry: :cry: :cry: :cry: wiec moze przenieśmy to na niedzielę :)Cytat:
Napisał ja.m
chciałbym bardzo ale nie ma szans... a miłobyło by się spotkać zawodowo robie fotki to można by było nieco forum fotami ze spotu ożywić
No i wychodzi na to że " Krakowa" w okolicach Krakowa nie budiet.
Wisiol Zadzwoń do mnie to się zgadamy.
Panowie koledzy z Krakowa. Z całym poważaniem, ale teraz dopiero żeście się obudzili :shock: . Temat jest już wałkowany od dawna, a jak dochodzi do finału to wam nie pasuje. Co jest z wami. Jak nie termin to miejsce. Sam już nie wiem
Ja pisałem od pocztątku, że w ten weekend będę w domu, w Bełchatowie i opcji, żebym się teleportował nie ma. :) Szkoda, pierwotnie miało byc w połowie października, wtedy na bank mógłbym się zjawic ze swoją granatową strzałą mejd in dżermany. :D A tak to nie pozostaje mi nic innego jak życzyc miłej zabawy. :)
Jak nikt z Krakowa nie ma zamiaru przyjechać to chyba spotkamy się na"naszym" terenie.
Może propozycja Mariusza ? Tarnowskie Góry. Sprawdzić temat jutro o 9.30 . Wtedy wszystko na 100 % będzie już ustalone.