-
To policz sobie zakup dobrej markowej foli, dwa rakle i czas który na to poświęcisz i nie wyjdzie ci dużo mniej niż 150zł
-
zgadzam się dlatego ja jadę do kogoś kto to zrobi szybko sprawnie i dobrze :)
-
kierunki ogarnalem, fakt smieszna deinstalacja ich :)
galke chce zmienic i wlasnie nie wiem czy z innych modeli pasuje badz marek.
a z szybami np w renomowanej firmie, powiedzieli mi, ze 350zl za komplet 2x boczne tyl + tylnia, wiec zastanawiam sie czy sama tylnia nie dac im ale to bym musial kupic od nich folie bo bedzie sie roznic
-
Kwiatu na Twoim miejscu ja bym dał do tego profesjonalnego zakładu zapłacił 350zł i spokój. Przynajmniej będzie świetnie zrobione. Nie mówię że ty byś tego tak nie zrobił. Ale oni robią to codziennie i pewnie zrobią to idealnie. Twoja Alfa zasługuje na taką kosmetyczkę :D :D
-
Odkopuję temat.
Dziś rano przywitał mnie niemiły widok. podchodzę do Belli, a tu kierunkowskazów na błotnikach brak. Chyba ktoś po złości podbiera mi takie detale (najpierw listwy ściągające wodę, teraz kierunkowskazy...), ale do rzeczy. Z braku czasu zdążyłem zauważyć, że z jednej strony na kablach zostały mi tylko srebrne wtyczki/spinki/końcówki (jak zwał tak zwał), nie wiem co z drugiej strony. Pytanie brzmi: czy jest to wystarczający stan (mowa o spinkach/końcówkach...), żeby zamontować nowe kierunkowskazy, czy potrzebuję jeszcze jakieś wtyczki/gniazda? Kierunkowskazy zamówione kompletne.