niemam czasa podjechac... :?
a Ty bys wpadł jutro na spocik....ale zaraz zapewne powiesz że nie.. :mrgreen:
naginaj leszczyku :P
Pozdrawiam...
Printable View
niemam czasa podjechac... :?
a Ty bys wpadł jutro na spocik....ale zaraz zapewne powiesz że nie.. :mrgreen:
naginaj leszczyku :P
Pozdrawiam...
jak nie bedzie zimno to alfa odpali bez problemow... a jak zimno to roznie z nia bywa... chyba ze mnie poholujesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
potwierdzam przybycie wpadnę z rodzinką na sekundke tylko nie moją 156 bo moja 155 rozbita ...
jak cos to na pieszo wpadne :)
Pogoda całkiem całkiem....więc myśle że frekfencj tez dopisze :):)
Tuti Ty nie sciemniaj tylko wpadaj :mrgreen:
Pozdrawiam
było bardzo miło dziękuje za przybycie (cztery alfy) 2 na chwilke mam nadzieje że w przyszłości bedzie lepiej albo razem wybierzemy się na jakiś spocik np do poznania
witam
bylem na pierwszym parkingu - jadac na Chociwel - stalem na samym wjezdzie i widzialem tylko przejezdzajace alfy :?
hej, ale ciala dalem... :oops: stalem caly czas na pierwszym parkingu, tam gdzie polglowek polonezem szalal... :( Ale za to poznalem kolege KUBASa... :D
A jak juz pojechalem na ten drugi to nikogo nie bylo... tylko same bmw staly...
Mam nadzieje ze nastepnym razem dane mi bedzie Was poznac... :D
pozdrawiam
Nono bardzo fajnie że pierwszy spocik się odbył. Dzięki wszystkim co byli i wszystkim co starali się być :PCytat:
Napisał pikero
No i pikero fajnie się wracało dwualfową kolumną, hehehehe :D
Witam..dopiero co dotarłem..
Powiem Wam impreza była pozytywna...Co nieco bliżej poznalismy się z kolegami z forum :mrgreen:
Ja siedziałem wsumie do samego końca, przyjechał jeszcze jeden kolega 145.... Zaczęli sie co nieco scgac....Lekkiego szoku doznał kierowca bmw 52.5... jak szedł łeb w łeb ze 145 1.8TS...kolegi Rysia :)
Potem polecielismy na drógi parking a tam oczywiscie bmw szalały....z każdej strony tylko palene gumy,,, który dłużej i lepiej..gamonie :P
Za niedłógo zapodam fotki na których są wszystkie Alfy które wsumie ogólnie były na tym spocie...
A many poldkiem wygrywał zawody :mrgreen:
psikszczecin.... to gdzie Ty stałes??.... nio ja siedziałem do samego końca to nie widziałes mnie....
A co do następnego spotknia to fajnie by było..i tak bez kitu może w większej grupie... :mrgreen:
Pozdrawiam