Żeby nie zaśmiecać forum umieszcze tutaj kolejne pyatnie..
Powiedzcie mi jak się używa samochodu z turbo?
Może macie jakieś źrodła gdzie to opisane albo sami możecie mi streścić :D
Dziękuje bardzo za odpoiwedzi :)
Printable View
Żeby nie zaśmiecać forum umieszcze tutaj kolejne pyatnie..
Powiedzcie mi jak się używa samochodu z turbo?
Może macie jakieś źrodła gdzie to opisane albo sami możecie mi streścić :D
Dziękuje bardzo za odpoiwedzi :)
Żeby nie zaśmiecać forum to mogłeś skorzystać z wyszukiwarki, gdyż była już o tym mowa.
Najważniejsze to aby przed zgaszeniem silnika poczekać chwilę aby turbina ostygła. Ewentualnie ze 2 kilometry od celu jechać już spokojnie.
napewno bedą tańsz bo się zrobią starsze , na twoim miejscu wystrzegał bym się Twin SparkaCytat:
Napisał WoJtAs
Majkel bądz troszke wyrozumiały :) Nie chciałem źle.... i dzieki za info...Cytat:
Napisał Majkel
ale jak przyjdzie taka świeża osoba jak ja to będzie miała już wszystko... czarne na białym... bedzie miała o alfie od A do Z w jednym poście (ż) :evil:
Pozdrawiam :D
Tak jak już Majkel wspomnial, nie wkręcać go jak jest zimny i nie gasić od razu po butowaniu.Cytat:
Napisał WoJtAs
:D
Nie odrobiłeś lekcji.Cytat:
Napisał WoJtAs
Dawałem już linka do opisu silników.
No to jeszcze raz klik.
http://www.cuoresportivo.pl/_mm/silniki/v6/v6_3.html
Widzę, że zaczynasz załapywać bakcyla. Gratuluję wyboru modelu. Silniki turbo są dość wymagające. (regulacja zaworów, dobre oleje, świece, technika jazdy etc.) Mimo wszystko sam przymierzam się do zakupu Spidera ale nie wiem czy żona da radę ujechać. :wink:
Pozdrawiam i powodzenia
Znalazłem zadbana GTV-kę (mój wujas ją oglądał) o to jest link do niej..
http://www.mobile.de/SIDr9bKkqvjFrmQ...1111282939117&
Dlaczego odradzaliscie mi twin sparka? coś z nimi nie tak? słabe silniki? wadliwe?
A dlaczego Ty się upierasz przy TS albo Turbo?Cytat:
Napisał WoJtAs
Co do wskazanego egzemplarza to na Twoim miejscu, jeżeli Cię stać, szukałbym od rocznika 2000 w górę. Jakiś lift był poprawili kierownicę i wnętrze. (np.wyloty wentylacji)
Zamiast pytać, prześledź zawartość poszczególnych działów forum ;)Cytat:
Napisał WoJtAs
Pozdrawiam
wera Kto pyta ten nie błądzi :wink: