No jak nie jak tak :D
Ale cenę to ja nie wiem na jakiej podstawie on policzył... toż to jakaś masakra jest przecież w tej cenie to 33 Q4, 155v6 i 164 super v6 można sobie sprezentować i to w dobrym stanie każdy z nich :)
Printable View
szkoda wypowiedzi na temat tej alfy.
lpg w QV szkoda
zawsze lepiej LPG niż ropniak :)
Ale To Q4 jest świetne, po prostu od takiej osoby kupić taki samochód to jak wygrać na loterii :) Szkoda że takich rarytasów jest tak mało.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-164-q4-...C14246213.html
Pieprzyc już te LPG, ono sobie nawet może byc. Ale nie za te pieniądze.
wg mnie lpg moze byc w aucie kazdej marki ale do niektorych wersji nie wypada montowac. 156 z lpg ok ale 156 gta z lpg to by byla profanacja. tak samo nie wyobrazam sobie lpg w impresie sti, w lancerze evo, w bmw m ani mercach amg :)
---------- Post dodany o godzinie 00:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:36 ----------
*imprezie sti - sory za literowke
wiem ze polacy gazuja przerozne sprzety bo po mojej miescinie jezdzilo rs4 i leon cupra w gazie teoretycznie do 599 gtb tez by sie dalo lpg wsadzic ale to juz by bylo swietokradztwo :P rozumiem normalne bryki w lpg, kazdy chce jezdzic tanio ale takie fury jak rs4, evo amg i tym podobne wypadalo by chyba zostawic w spokoju. ja na przyklad chyba bym sie ze wstydu spalil jak bym mial podjechac evo czy sti pod dystrybutor z lpg :P
Gdyby zrobione by było to z głową to ja bym się nie wstydził:D
ja jestem wielkim zwolennikiem lpg. wole zagazowana benzyne v6 ktora dalej brzmi i jezdzi jak benzynowa v6 niz silniki zasilane olejem (sam mam wrzucona sekwencje do mojej v6 24v) ale niektorych aut bym poprostu w tej materii nie ruszal :)