-
To ja się podepnę pod temat. Może z kolegów/koleżanek ktoś wie jak i gdzie się schodzą kable od napinaczy pasów, bocznych sensorów uderzeniowych i poduszek z siedzeń. Czy schodzą się gdzieś to tunelu środkowego a następnie do centralki? mam błąd bocznych czujników uderzeniowych tych w słupkach drzwi. Prawdopodobnie jakieś kostki po drodze są i chciałbym to przejrzeć, a nie uśmiecha mi się całego auta rozbierać :)
-
Zajrzyj do eLerna, tam jest cały schemat (nawet wklejałem gdzies na forum). Po krótce jak jest u mnie:
Kable idą pod fotel a nastepnie wchodzą do tunelu pod fotelem i stamtąd idą do tunelu środkowego (do jego boku). Idąc przy tunelu środkowym zmierzają do centralki. Z tego co widziałem kostki są przy słupkach i pod fotelem i tyle *(dla pewności sprawdź w eLearnie)
-
-
- a może ktos widział schemat zasilania do poduszek, sensora najlepiej do modelu 606 63 943,
- a te dwie dodatkowe to mozesz wysłac do mnie, zrobie linie produkcyjna.
- zwłaszcza ze plik eeproma, romu jest taki sam.
-
Witam Panowie podepne sie pod temat . wymieniam sensor własnie w tej chwili i okazuje sie ze zakupiony przezemnie sensor jest inny od tego który mam w samochodzie . Czy jazda bez sensora spowoduje jakies nieodwracalne błedy w komputerze ?? czy moge 3 dni jezdzic bez sensora ??
-
- TAk można z wszystkimi konsekwencjami tego kroku.
- czyli bedzie się świecic cały czas lampka od poduszek, nie masz żadnego zabezpieczenia "poduszkowego".