- a do tych bocznych poduszek w fotelach nie trzeba czujników w progach, słupkach ?
Printable View
- a do tych bocznych poduszek w fotelach nie trzeba czujników w progach, słupkach ?
kolega pisał że na początku miał boczne poduszki, później ktoś zaminił fotele i teraz nie ma, ale że znowu chce mieć, tyle że ze starym obiciem... nie jestem pewien ale wydaje mi się że auta bez poduszek nie mają tych plastikowych zaślepek i myślę że albo będziesz musiał ciąć materiał, no i na 99% będziesz musiał przełożyć cały stelaż z tych foteli które mają poduszki... powiedziawszy szczerze to ja bym się nie bawił w takie druciarstwo... jednak poduszki odpowiadają za Twoje i Twoich pasażerów bezpieczeństwo to nie jest klima, czy elektryczne szyby które w przypadku złego działania nie powodują niebezpieczeństwa i można sie do woli bawić. Pozdrawiam
tak jak pisałem wcześniej
w oryginale moja bella miała te poduchy tylko że ktoś wymontował oryginalne fotele
może chciał zarobić, albo miał drugą belle i chciał przed sprzedażą przełożyć je do niej
albo miał humorek na zamianę bez powodu... zrobił to nawet tak nieudolnie że na słupkach zostawił oryginalny kolor.
był niebieski a jest zielony ;/
heh
no nic
widzę same negatywne nastawienie i tyle a mi właśnie chodzi o BEZPIECZEŃWSTWO montując te poduchy
kolega boorek myśli że ja to robię dla jaj??
i gdzie druciarstwo? nawet chce na oryginalnych kostkach to zrobić
zaviaseq Jesli chcesz to dam Ci do dolne poszycie, tylna kanape i boczki. Wtedy bedziesz mogl zmienic cale wnetrze :)
moje mi się bardziej podoba ;) w każdym bądź razie dzięki jeszcze raz!
zrobię po swojemu i myślę że mi się to uda.
nie chce już tego wątku kontynuować bo mnie tu zlinczują :)